PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №202

Status
Not open for further replies.
A

Aleksandar Vucic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Aleksandar Vucic
- Vaš ID
784-753
- ID prekršioca
267996
- Vreme prekršaja
7:32
- Opis situacije
Hapse me bez razloga
- Dokazi
Dokazao sam sve u DM
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram to da mi se kazna izbrise i da nastavim da igram
Cao, Moj drug koji je radio u zatvorskoj pricao je sa policajcima i kad je krenuo ja sam krenuo i za njim onda idem putem i policajca sam zakacio autom ZATO sto je on naleteo na mene sudario se u moj auto onda ja sam mislio nista nije krecem i ono pucaju ja gledam sta da radim neverujem skucao se od mene i oce me hapse, posel toga idem ja putem ono oni me jure zatim JA nisam imao NI mikrofon NI slucalice nisam mogao ni da cujem ni da pricam, zaustavili su oni mene i ja sam njima napisao slucajno sam zakacio (IAKO SE ON SAM SLUPAO OD MOJ AUTO) I DOK JE MOJ DRUG koji je NJIHON BIVSI kolega pricali ja sam njega pratio i opet me pucali zaustavili me ja sam njima rekao da necujem niti nemam mikrofon izbacuju me iz auta i vezu lisice jesam livao instiktno slicajno alo zbog ovih Stvari pilicajci Stalno smaraju i HAPSE bez razloga VOLEO bi da Mi se kazna izbrise i da se vratim u RP

A

Aleksandar Vucic

Početnik
Igrač
A

Aleksandar Vucic

Početnik
Igrač
Evo proslo sat ipo vremena bez odgovora I uskoro izlazim iz zatvora staf je los i ocajan zelim da se igrac koji me je izbacio iz kola i stavbio lisice nasinlo 267-996 kazni na 3 sata u demorgan kao i ja sto sam dobio, Proslo mi je 3 sata zbog njega

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
Reaction score:6
Evo proslo sat ipo vremena bez odgovora I uskoro izlazim iz zatvora staf je los i ocajan zelim da se igrac koji me je izbacio iz kola i stavbio lisice nasinlo 267-996 kazni na 3 sata u demorgan kao i ja sto sam dobio, Proslo mi je 3 sata zbog njega
Odg cu ti ja, bila je dostava za zatvorsku policiju isao si iza njih sto se vidi na snimku, i naravno da ces biti uhapsen.
Takodje zelim da mi kazes koji ti to drugar rekao.
Trece, kako smes to ime prezime imati zar nije zabranjeno. Hvala

Coa 💀SAFT

Coa 💀SAFT

.
Igrač
Pozdrav, sa tobom je Admin lvl. 1 Coa.
Žalba je na razmatranju.

Coa 💀SAFT

Coa 💀SAFT

.
Igrač
Pozdrav, vaša žalba je ODBIJENA.
Igrač pod ID-em 784-753 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.12. Non RP Drive (NRD).

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom