PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №203

Status
Not open for further replies.
M

mirzet23

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Klico Mirzet
- Vaš ID
325-403
- ID prekršioca
Autoservis Voždovac
- Vreme prekršaja
02:21
- Opis situacije
Lice liseno slobode na BP kod crvene garaze i prilikom transporta do agencije BIA uvrijedio je kolegicu koja je bila u vozilu poredlice radi LTA. Sacekao sam ga nakon cega su dosli njegovi vozdovcani jer pije MG i poceli su kruziti oko zadnjeg ulaza agencije. Uhvatio sam lice pod ruku i vozac ID 137-572 me gazi sa autom, i lice ID 416-966 ponovo radi LTA. Vraca se nakon 2min ponovo ga hvatam pod ruku i njegov drug ID 104-881 me udara kao pjesaka sa vozilom. Nova LTA po 3 put i ponovo igrac 104-881 radi na meni NRD dok cekam ovog da se vrati. I na kraju nismo procesuirali lice jer je konstantno radilo LTA
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/n85mIAsmWYWEFhd_c?invite=cr-MSxlbWUsNTA3MjkzOTQ1
Zahtjevam WARM za cijelu organizaciju Vozdovac jer ovo nije prvi put da oni krse pravila, i takode najostrije mjere za ova tri lica sto sam naveo u opisu da rade. IMA: PRAVILO PROJEKTA 3.1, PRAVILO PROJEKTA 3.2.2, NRD,LTA,DB

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba se PREGLEDA.

Zamolicu da ne brisete nikakve video dokaze niti da pisete ista dodatno u zalbi!
(Zalba je prosljedena hendleru)

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Auto Service Voždovac će dobiti Pismeno upozorenje [2/3]

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom