NA RAZMATRANJU Forum | Žalba na igrača | №2039

Cupony

Cupony

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Cupony Belaybeg
- Vaš ID
938-045
- ID prekršioca
528-114 ( Pukovnik), 753-210 (Podpukovnik), 528-717 (Kapetan) 490-424 (Vodnik) 208-771 (Zastavnik) 724-928 (Zastavnik)
- Vreme prekršaja
15.04.2026 2:17
- Opis situacije
Dolazim na zonu da lutam kofercice, u tome nailazi vozilo BIA-e registarski tablica P 101-083 vidi kako lutam paketice i odmice se sa mjesta i najvjerovatnije dojavljuje ekipi zandarmerije koja se takodje nalazi u blizini da neko luta i da ce imati nedozvoljene stvari kod sebe, zavrsavam svoj lut i krecem da vidim ima li ih jos tu da ih mogu sve prijaviti, kad ono Black Jack kec na desetku eto njih ulijecu na rampu zone pocinju kociti pored mene i spremaju se na RP akciju na mjestu koje bi po njima trebalo biti strogo zabranjeno posjecivati, lagano se krecem i vracam odakle sam i krenuo. Bez upaljene rotacije i upozorenja na megafonu nisam imao razlog ni da stanem. Vidim da odma Failaju RP tako da nisam imao potrebu ni zapocinjati RP jer svi znamo kakav ni izhod bio. Vec im govorim da to sto rade nesmiju raditi ovdje, gdje pocinje izmisljanje prica kako se ja tu od krijem kako ih provociram i od svakog po neki laz i izmisljoitinu, kako su u potjeri za licem koje je proslo tim putem, gdje se jasno vidi da niko nije prosao osim vozila BIA Registarski tablica P101-083 kojim je upravljao Pukovnik policije pod ID brojem 528-114 sa svojim Podpukovnikom 753-210 , koji je pobjego iz zone lutanja, ali se kasnije i vraca. Kako sam ja osumnjecen gdje krse Kazneni zakonik Clan 80 tacka 180.1. Nepravilno obavljanje dužnosti od strane službenika zbog nepoštenog ili nemarnog odnosa prema službi ili dužnostima koje su povezane sa njegovom pozicijom, ako je to dovelo do štete ili značajnog kršenja prava i zakonitih interesa građana ili organizacija, ili pravno zaštićenih interesa društva ili države. Gdje pocinje svako neku pricu da izmislja koko oni nisu dosli sa one rampe gdje nebi smjeli da ulaze u opste, nego su dosli od strane kamiondzija, ja neznam ko je lud kad se vidi na videu odakle su usli. Meni izjavljuje da sam osumnjecen jer se nalazim na mjestu koje nije mjesto nikakvog zlocina uz to je jos OOC mjesto zone. Krse pravilo krivicnog zakona Clan 85 Član 85. Dovođenje svesno nevinog lica u krivičnu odgovornost (utvrđuje sud) Dovođenje svesno nevinog lica u krivičnu odgovornost. Stto bi da je bilo negdje van OOC mjesta mogao tuziti preko sudai traziti ostetu ovako pojeo vuk magarca. Onda spominjanje nekih skladista koje uposte nema veze sa ovi slucajem , kako dam ja doso da uzmem oruzije iz kutije na mjestu za koje oni IC nebi smjeli znati da postoji i prebacivati meni da ja krsim pravila jer ih oni ocito ili neznaju ili svjesno krse. I na kraju on nema vremena da se raspravlja i pusta me je zna da su usli u zabranjeju zonu da patroliraju.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mvNe2PVvQjwzvNHUz?invite=cr-MSxRR0ksNTQ5Mzg0NDg1&v=300 https://medal.tv/games/gta-v/clips/mvNheoK2RelloNLGz?invite=cr-MSxzRFAsNTQ5Mzg0NDg1&v=183
- Koju odluku smatrate pravednom
Kazna po pravilima smjernica projekta, i nekoliko casova obuke za ove visoke cinove, da bi oni znali uputiti i nove pripadnike Zandarmerije i BIA sta smioiju a sta ne smiju a ne dovoditi ih u ovakve situacije gdje mogu samo pogresno nauciti.
Patroliranje i vrsenje RP radnji od strane Zandarmerije i BIA-e na OCC mjestima zone i lutanja paketica.

Personalize

Top Bottom