Ana Mandic
Batonga
Igrač
Reaction score:3
- - Vaš in-game nickname
- Ana Mandic
- - Vaš ID
- 462-366
- - ID prekršioca
- 409-587 je bio uhapšen i izvršio je metagaming, tj. komunikaciju preko discorda. 451-079 je pucao po meni i ranio me dok se ovome trecem ID ne vidi.
- - Vreme prekršaja
- 15:20, 15.04.2026.
- - Opis situacije
- Kolege i ja smo vršili undercover te smo vidjeli lice sa maskom koje smo priveli. Prilikom pretrage pronađene su ilegalne stvari te je lice bilo odmah ubaceno u vozilo. U trenutku polaska do našeg HQ-a pojavljuju se 3 crvena maskirana lica koja su došla na njegov poziv bez ikakvog pritiska gumba za pomoc, bez ikakve komunikacije (ionako ju ni ne smije zvati jer je vezan = PG). Lica su aktivno vršila metagaming koji je upropastio roleplay.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Smatram da je pravedno da se lica, koja su ocito u nekoj familiji ili organizaciji, kazne najstrožijom kaznom (upozorenje ili faction strike) s obzirom da su radili metagaming, a bome i masovan DM. Bilo je milijun načina kako ovu situaciju izvuči (iako su izMGali) bez pucanja po nama - dođe se do nas, upere se puške u nas i natjera nas se, ukoliko smo brojcano nadjacani, da pustimo njihovog kolegu. U svakom slucaju, kazna za tu familiju zbog metagaming i masovnog DMa.