PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2044

Status
Not open for further replies.
Ana Mandic

Ana Mandic

Batonga
Igrač
Reaction score:3
- Vaš in-game nickname
Ana Mandic
- Vaš ID
462-366
- ID prekršioca
409-587 je bio uhapšen i izvršio je metagaming, tj. komunikaciju preko discorda. 451-079 je pucao po meni i ranio me dok se ovome trecem ID ne vidi.
- Vreme prekršaja
15:20, 15.04.2026.
- Opis situacije
Kolege i ja smo vršili undercover te smo vidjeli lice sa maskom koje smo priveli. Prilikom pretrage pronađene su ilegalne stvari te je lice bilo odmah ubaceno u vozilo. U trenutku polaska do našeg HQ-a pojavljuju se 3 crvena maskirana lica koja su došla na njegov poziv bez ikakvog pritiska gumba za pomoc, bez ikakve komunikacije (ionako ju ni ne smije zvati jer je vezan = PG). Lica su aktivno vršila metagaming koji je upropastio roleplay.
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=cmydeElWdcw
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da je pravedno da se lica, koja su ocito u nekoj familiji ili organizaciji, kazne najstrožijom kaznom (upozorenje ili faction strike) s obzirom da su radili metagaming, a bome i masovan DM. Bilo je milijun načina kako ovu situaciju izvuči (iako su izMGali) bez pucanja po nama - dođe se do nas, upere se puške u nas i natjera nas se, ukoliko smo brojcano nadjacani, da pustimo njihovog kolegu. U svakom slucaju, kazna za tu familiju zbog metagaming i masovnog DMa.

Hana Imsirevic | hana

Hana Imsirevic | hana

#sabotiram
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Hana Imsirevic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em
409-587 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.11.
Igrač pod ID-em 451-079 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.11.1.

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom