P
Petar Uskokovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Petar Uskokovic
- - Vaš ID
- 872-102
- - ID prekršioca
- 178-828 i 808-844
- - Vreme prekršaja
- 18/04 02:18
- - Opis situacije
- Ovaj 808-844 je prvo PG-ao i udarao vozilo BIA-e sa parkinga garaze skroz dok ga nije izgurao van safe-zone. Ja sam prisao da vidim o cemu se radi, zatim je izasao i poceo da obija vozilo agencije, kao i jos dvojica i nesto su brbljali na nekom stranom jeziku, deluje mi kao albanski ali nisam siguran. Ovaj 178-828 je stojao blizu mene i ja ga pitam koji to jezik pricaju, a on me odjednom udari i pocne da se bije samnom. Ja na to uzvratim ali posto je prvi zapoceo ostao sam ranije bez energije i ubio me na licu mesta, bez ijedne reci. Onda je uzeo pusku i dokrajcio me. Ja sam odmah zatim to prijavio i policiji u blizini, kao i agentima BIA-e, koji su rekli da im je taj sto je obio sluzbeni auto poznat od ranije i da ce izdati poternicu za njim. Taj lik 808-844 me je i ranije par puta spopadao, vredjao, nazivao imenima, kao i sto je ometao druge igrace.
- - Dokazi
- https://youtu.be/3k3Jd4dYYpI
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Ban iz grada jer me je taj 808-844 i dosadasnjih par puta spopadao, izazivao, vredjao, smetao ljudima na autopijaci i lupetao neke gluposti tako da su svi iritirani njegovom pojavom
Ubistvo bez razloga, powergaming i izivljavanje sa autom nad drugim vozilima