PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2076

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872-102
- ID prekršioca
178-828 i 808-844
- Vreme prekršaja
18/04 02:18
- Opis situacije
Ovaj 808-844 je prvo PG-ao i udarao vozilo BIA-e sa parkinga garaze skroz dok ga nije izgurao van safe-zone. Ja sam prisao da vidim o cemu se radi, zatim je izasao i poceo da obija vozilo agencije, kao i jos dvojica i nesto su brbljali na nekom stranom jeziku, deluje mi kao albanski ali nisam siguran. Ovaj 178-828 je stojao blizu mene i ja ga pitam koji to jezik pricaju, a on me odjednom udari i pocne da se bije samnom. Ja na to uzvratim ali posto je prvi zapoceo ostao sam ranije bez energije i ubio me na licu mesta, bez ijedne reci. Onda je uzeo pusku i dokrajcio me. Ja sam odmah zatim to prijavio i policiji u blizini, kao i agentima BIA-e, koji su rekli da im je taj sto je obio sluzbeni auto poznat od ranije i da ce izdati poternicu za njim. Taj lik 808-844 me je i ranije par puta spopadao, vredjao, nazivao imenima, kao i sto je ometao druge igrace.
- Dokazi
https://youtu.be/3k3Jd4dYYpI
- Koju odluku smatrate pravednom
Ban iz grada jer me je taj 808-844 i dosadasnjih par puta spopadao, izazivao, vredjao, smetao ljudima na autopijaci i lupetao neke gluposti tako da su svi iritirani njegovom pojavom
Ubistvo bez razloga, powergaming i izivljavanje sa autom nad drugim vozilima

Hana Imsirevic | hana

Hana Imsirevic | hana

#sabotiram
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Hana Imsirevic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em 178-828 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.10.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom