E
Eldo Berg
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Eldo Berg
- - Vaš ID
- 369 046
- - ID prekršioca
- VRS
- - Vreme prekršaja
- 00:35
- - Opis situacije
- Ukratko ja se zalim na situaciju zbog koje sam jailan za LRP.Unaprjed se izvinjavam za gramtacike greske jer me mrzi ispravljat sad bilo sta.Situacija je sledeca:Dolazim ispred vlade sve se cini okej na pocetku dok nisam dosao ispred gdje sam odmah bio vezan zbog nosenja maske koji nisam imao,pustili su me da trepnem,trepnuo vratio se opet ispred vlade bez maske((Spawnalo me u stanu)) prisao opet vladi stao pored da sacekam da zavrse diskusiju jer mi je trebalo par pripadnika vlade za razgovor.Te nakon toga bivam vezan i stavljen u auto i kazem coveku pusti me kralju nisam nista uradio nemam nista ilegalno nisam ometao javni red i mir nemas na osnovu cega da me hapsis gde me lik salje u kurac i onda sam puko RELOG vratim se na istu lokaciju gde sam bio samo mi spanu lisice i budem izvan auta gdje su poceli ponovo da me tejzaju i vezu i trpaju u auto i sve tako iznova i iznova,reko sam im il me pustite il me procesuirajte samo radite nesto ne mogu biti u auto dok vi zavrsite to sto su oni bili nadrkani zbog neke x y situacije ne moraju iskaljivat na meni ili ako vec imate temu koja nije za svakog nije joj mjesto na JAVNOJ POVRSINI ISPRED VLADE to mozete rjesavat u bilo kojoj kancelari unutra i ne peglat ljude koji cekaju da zavrsite pa da moze rjesiti sta je imao.
- - Dokazi
- Dokaze bih molio da prilozi admin koji me speco na cij me zahtjev jailo Illija Ikac.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Nadao bih se warnu jer je bio fail s njihove strane prvi ali posto su Legalne Fakcije zasticene kao polarni medvjedi,Imao bih samo zahtjev da mi se skine jail i pacifista.U slucaju da se pitate zasto warn zato sto je tu bio prisutan General VRS koji nije imao nikakvu reakciju samo je nastavio pricat o tome gdje su nestala sva auta iz VRS i sto je izaslo brda ljudi iz iste fakcije.
Zalba i na VRS takodje:
Ukratko ja se zalim na situaciju zbog koje sam jailan za LRP.Unaprjed se izvinjavam za gramtacike greske jer me mrzi ispravljat sad bilo sta.Situacija je sledeca
olazim ispred vlade sve se cini okej na pocetku dok nisam dosao ispred gdje sam odmah bio vezan zbog nosenja maske koji nisam imao,pustili su me da trepnem,trepnuo vratio se opet ispred vlade bez maske((Spawnalo me u stanu)) prisao opet vladi stao pored da sacekam da zavrse diskusiju jer mi je trebalo par pripadnika vlade za razgovor.Te nakon toga bivam vezan i stavljen u auto i kazem coveku pusti me kralju nisam nista uradio nemam nista ilegalno nisam ometao javni red i mir nemas na osnovu cega da me hapsis gde me lik salje u kurac i onda sam puko RELOG vratim se na istu lokaciju gde sam bio samo mi spanu lisice i budem izvan auta gdje su poceli ponovo da me tejzaju i vezu i trpaju u auto i sve tako iznova i iznova,reko sam im il me pustite il me procesuirajte samo radite nesto ne mogu biti u auto dok vi zavrsite to sto su oni bili nadrkani zbog neke x y situacije ne moraju iskaljivat na meni ili ako vec imate temu koja nije za svakog nije joj mjesto na JAVNOJ POVRSINI ISPRED VLADE to mozete rjesavat u bilo kojoj kancelari unutra i ne peglat ljude koji cekaju da zavrsite pa da moze rjesiti sta je imao.
Ukratko ja se zalim na situaciju zbog koje sam jailan za LRP.Unaprjed se izvinjavam za gramtacike greske jer me mrzi ispravljat sad bilo sta.Situacija je sledeca