T
Tonz89
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Tony Montana
- - Vaš ID
- 363-967
- - ID prekršioca
- 507-203
- - Vreme prekršaja
- 20.04.2026 03:27
- - Opis situacije
- Pozdrav, Želim da ponovo podnesem prijavu igrača zbog neprimerenog ponašanja i kršenja pravila servera. Situacija je počela tako što je igrač počeo da me provocira i podjebava bez ikakvog razloga. Zatim me je optužio da prisluškujem razgovor, iako su on i njegovi drugari zapravo to radili. Ja sam sve vreme mislio da se radi o običnoj šali i generalno prihvatam razne zajebancije, ali je njihovo ponašanje ubrzo prešlo granicu. Da bih izbegao konflikt, sklonio sam se i izašao sa mesta događaja (pijaca za prodaju automobila). Nakon toga, isti igrač je došao za mnom zajedno sa svojim društvom i nastavio sa provokacijama i uznemiravanjem. Na kraju je situacija eskalirala tako što me je bez validnog RP razloga ubio. Napominjem da imam 36 godina i da sam pokušao da izbegnem bilo kakav konflikt, ali se uprkos tome nastavilo sa maltretiranjem. Ono što je u početku delovalo kao šala, pretvorilo se u čisto uznemiravanje, a ubijanje bez razloga je zaista previše i nije u redu. Takođe želim da napomenem da sam ovu žalbu već jednom postavio sa svim potrebnim dokazima (video/screenshot, ID-evi i opis situacije), ali je ista odbijena bez jasnog i konkretnog obrazloženja. S obzirom na dostavljene dokaze, smatram da se jasno vidi provokacija, uznemiravanje i na kraju RDM, te vas molim da se situacija ponovo pregleda i da se donese odluka u skladu sa pravilima servera. Molim vas i za konkretno obrazloženje ukoliko ponovo smatrate da nema osnova za kaznu – tačno koji deo pravila nije prekršen ili šta u dokazima nije bilo dovoljno. Smatram da ovakvo ponašanje ne bi smelo da se toleriše, jer narušava kvalitet igre i iskustvo drugih igrača. Hvala unapred na razmatranju.
- - Dokazi
- https://medal.tv/games/imported-clips/clips/my0rmx8wY1seyUSa7?invite=cr-MSxzdmgsMjM4ODg1Nzcz https://medal.tv/games/imported-clips/clips/my0sjzHBCTcqxs3Jw?invite=cr-MSwxeWYsMjM4O https://medal.tv/games/imported-clips/clips/my0tHRLoPm_V6Y_IJ?invite=cr-MSx2Y2ksMjM4ODg1NzczDg1Nzcz
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Smatram da bi pravedna odluka bila jasna i adekvatna kazna u skladu sa pravilima servera (RDM i uznemiravanje), kako bi se ovakvo ponašanje sankcionisalo i sprečilo ubuduće.
Pozdrav,
Želim da ponovo podnesem prijavu igrača zbog neprimerenog ponašanja i kršenja pravila servera.
Situacija je počela tako što je igrač počeo da me provocira i podjebava bez ikakvog razloga. Zatim me je optužio da prisluškujem razgovor, iako su on i njegovi drugari zapravo to radili. Ja sam sve vreme mislio da se radi o običnoj šali i generalno prihvatam razne zajebancije, ali je njihovo ponašanje ubrzo prešlo granicu.
Da bih izbegao konflikt, sklonio sam se i izašao sa mesta događaja (pijaca za prodaju automobila). Nakon toga, isti igrač je došao za mnom zajedno sa svojim društvom i nastavio sa provokacijama i uznemiravanjem. Na kraju je situacija eskalirala tako što me je bez validnog RP razloga ubio.
Napominjem da imam 36 godina i da sam pokušao da izbegnem bilo kakav konflikt, ali se uprkos tome nastavilo sa maltretiranjem. Ono što je u početku delovalo kao šala, pretvorilo se u čisto uznemiravanje, a ubijanje bez razloga je zaista previše i nije u redu.
Takođe želim da napomenem da sam ovu žalbu već jednom postavio sa svim potrebnim dokazima (video/screenshot, ID-evi i opis situacije), ali je ista odbijena bez jasnog i konkretnog obrazloženja.
S obzirom na dostavljene dokaze, smatram da se jasno vidi provokacija, uznemiravanje i na kraju RDM, te vas molim da se situacija ponovo pregleda i da se donese odluka u skladu sa pravilima servera.
Molim vas i za konkretno obrazloženje ukoliko ponovo smatrate da nema osnova za kaznu – tačno koji deo pravila nije prekršen ili šta u dokazima nije bilo dovoljno.
Smatram da ovakvo ponašanje ne bi smelo da se toleriše, jer narušava kvalitet igre i iskustvo drugih igrača.
Hvala unapred na razmatranju.
Želim da ponovo podnesem prijavu igrača zbog neprimerenog ponašanja i kršenja pravila servera.
Situacija je počela tako što je igrač počeo da me provocira i podjebava bez ikakvog razloga. Zatim me je optužio da prisluškujem razgovor, iako su on i njegovi drugari zapravo to radili. Ja sam sve vreme mislio da se radi o običnoj šali i generalno prihvatam razne zajebancije, ali je njihovo ponašanje ubrzo prešlo granicu.
Da bih izbegao konflikt, sklonio sam se i izašao sa mesta događaja (pijaca za prodaju automobila). Nakon toga, isti igrač je došao za mnom zajedno sa svojim društvom i nastavio sa provokacijama i uznemiravanjem. Na kraju je situacija eskalirala tako što me je bez validnog RP razloga ubio.
Napominjem da imam 36 godina i da sam pokušao da izbegnem bilo kakav konflikt, ali se uprkos tome nastavilo sa maltretiranjem. Ono što je u početku delovalo kao šala, pretvorilo se u čisto uznemiravanje, a ubijanje bez razloga je zaista previše i nije u redu.
Takođe želim da napomenem da sam ovu žalbu već jednom postavio sa svim potrebnim dokazima (video/screenshot, ID-evi i opis situacije), ali je ista odbijena bez jasnog i konkretnog obrazloženja.
S obzirom na dostavljene dokaze, smatram da se jasno vidi provokacija, uznemiravanje i na kraju RDM, te vas molim da se situacija ponovo pregleda i da se donese odluka u skladu sa pravilima servera.
Molim vas i za konkretno obrazloženje ukoliko ponovo smatrate da nema osnova za kaznu – tačno koji deo pravila nije prekršen ili šta u dokazima nije bilo dovoljno.
Smatram da ovakvo ponašanje ne bi smelo da se toleriše, jer narušava kvalitet igre i iskustvo drugih igrača.
Hvala unapred na razmatranju.