PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №217

markotravica

markotravica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Stefan Popovic / Nemanja Travica
- Vaš ID
746 501 / 730859
- ID prekršioca
Marko Erić Venomatic
- Vreme prekršaja
danas i jucer
- Opis situacije
napiso sam gore
- Dokazi
imate logove sve gde se tpuje i kome se tpa i kad tu komandu koristi
Ovako ovo stavljam ko zalbu na staff i zahtev za unban ako bude odbijeno izlazim sa discorda i brisem forum ovaj da vas vise ne smaram. , ja sam se dogovarao sa erićem da mi se skine ban ovo ono resili smo da ne krsim pravila ili idem na permu. Ja sam napomenio da bi mogao ici u biu zato sto pre bana od 5 dana mi je reko lukovic da drukam nocne vukove i dobicu poso, kad sam se vratio dobio sam poso ovo ono islo je sve kako treba dobiojo sam rankupove i uso u 2 upravu odnosno kao undercover i on ti se meni tpa usred RP-a i kaze dodji sa strane i kaze popravio si se ovo ono al nema veze i nakon 1-2 dana ja dobijam suspenziju sa ostalim kolegom kao tase ljude iako to nisam napravio pricam sa lukovicem da nisam posto na snimku se ne vidi da sam ja iako potvrdjujem kolega je taze i gazili su nas. popizdeo sam i otiso iz BIE i oso sam za vojsku oni me odma prihvataju bez icega sto postujem i naravno eric mene speca 24/7 i napise coveku neprimaj ga prokocko mi je poverenje ali coveka briga za to i prima me svakako, nisam znao puno posto nije mi obuka i bila nesto posto sam primljen u 2-4 ujturo i izlazim is kasarne bez najave ali nebitno dobio sam posle otkaz iz vojske i otiso do RTBG i Vlade za novi posao gde su rekli sacekaj 30 min i doce neko da te primi i ovaj me tpa u maciju i kaze nesto kao sta oces me jos lagat od A do Š ja nekontam sta prica ali pritome kada sam dan pre dosao po posao u vladu nakon izlaska iz bie on se tpa do mene pred par ljudi i kaze opomena 1/2???? ja ga pitam zasto on se tpa nazad u zgrade one vase sto imate van mape valjda. Koliko sam skontao nakon bana njemu su opomene bile na to sto sam dobio otkaz iz VRS i dao otkaz iz bie sto mislim da je potvrdio recima u cekaonici "Dobio si suspenziju 5 dana i ti nemozes da sacekas i da se opet vratis da se zajebavas nego ti odma leavas fakciju" i kada bude odgovarao na ovaj forum zelim da mi iskreno odgovori na ovo pitanje da si ti moderator u staffu i da dobijes suspenziju na 14-31 dan za nesto sto nisi napravio da li bi izaso ili bi osto ko neznam ni ja ko. i zelim da cone licno odgovori na ovo posto on zna sam da sam ga IC pito jel mogu u fam da negde drugde radim sem drzavnih posto mi to ocigledno ne ide.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Kriva tema ovo su zalbe na igrace.

Personalize

Top Bottom