PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2214

Status
Not open for further replies.
Ana Mandic

Ana Mandic

Batonga
Igrač
Reaction score:3
- Vaš in-game nickname
Ana Mandic
- Vaš ID
462 - 366
- ID prekršioca
740-069, 681-646
- Vreme prekršaja
23.04.2026. u 18:18
- Opis situacije
Dogodila se pucnjava u blizini Konobe Montenegro, uhapsili smo dva zelena lica i priveli ih u prostorije BIA-e. Tu im je oduzeta gps i komunikacija. Lica su pretra
- Dokazi
Priloženo
- Koju odluku smatrate pravednom
Kazniti članove GSF-a zbog MG-a, kazniti 740-069 zbog vrijeđanja, kazniti 681-646 za PA (Provocative Actions) i za MG (jer on nikako ne moze znati tko sam ja ispod fantomke i taktickog odijela). Kazniti ostale članove Kavackog klana zbog dobacivanja komentara poput 'metak zaborava' koji su provokativnog karaktera.

Ana Mandic

Ana Mandic

Batonga
Igrač
Reaction score:3
Dogodila se pucnjava u blizini Konobe Montenegro, uhapsili smo dva zelena lica i priveli ih u prostorije BIA-e. Tu im je oduzeta gps i komunikacija. Lica su pretražena i procesuirana u skladu sa zakonom. Trebali smo ih dovesti do ZP-a (zbog duže zatvorske kazne) i tu nas sačeka kolona od tri bijela vozila (Kavacki klan). Momci između sebe uopce nisu komunicirali, a ne postoji indikacija da su doticna gospoda iz Groove Street Family stupila u kontakt sa Kavackim klanom tj. bijelim licima prilikom prijevoza zatvorenika. Kada smo kolega i ja pali, doticni klinac u bijelom poceo je da komentira tko sam ja i slicno (preko takticke uniforme). Molim da se lica sankcionisu u skladu sa Pravilima Projekta.

(isprike na glasnom inputu od mikrofona)

Hana Imsirevic | hana

Hana Imsirevic | hana

#sabotiram
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Hana Imsirevic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em 740-069 će biti kažnjen po Pravilu projekta 3.1.
Igrač pod ID-em 681-646 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.2.
Vaša žalba ce takoder biti prosleđena hendleru Kavačkog klana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom