PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2252

Status
Not open for further replies.
L

Luka1

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marlon Brando
- Vaš ID
233-398
- ID prekršioca
599-673
- Vreme prekršaja
pre oko 2 meseca
- Opis situacije
Zelim da razmotrim situaciju zasto sam dobio BLACKLISTU za sve drzavne organizacije od strane lidera Zandarmerije i zelim dokaz za iste,situacija je bila to sto smo nas par napustili zandarmeriju jer nismo bili zadovoljni kako se rank dodeluje,i uslov je bio da se vratimo po sto smo odbili i iste sekunde zavrsili na blacklisti sto je lider izmislio da smo pravili pobune unutar zandarmerije pa eto hocu da vidim dokaze i dali on ima pravo da mene stavlja na sve drzavne organizacije na blacklistu ili samo za zandarmeriju
- Dokazi
dokaze imam i dostavicu ako bude potrebno,al zelim putem administracije da se razmotri dali isti ima pravo da mene stavlja na blacklistu za sve drzavne organizacije i da mu se trazi dokaz za isto ako sam ja prekrsio neko pravo i ispunio uslove za blacklistu za SVE drzavne
- Koju odluku smatrate pravednom
da mi se skloni blacklista za sve drzavne , ako smatra da budem na blacklisti neka ostane samo za Zandarmeriju
a

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i Smernicama Forum Žalbi na igrača!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom