PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2275

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
MuKky Obama
- Vaš ID
234-418
- ID prekršioca
234-418, UKP - BIA
- Vreme prekršaja
ima vreme
- Opis situacije
evo ispod sve
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mBuY01dKJLtJROrog?invite=cr-MSx1NjksNDAyOTgyNDI3 , dokaz gde sam vec odlezao kaznu https://imgur.com/a/khuesUC
- Koju odluku smatrate pravednom
...
Priznajem da sam u određenim momentima prekršio pravila (fearRP / leaveRP) i ne pokušavam da izbegnem odgovornost za to. Svestan sam svojih grešaka i prihvatam da treba da snosim posledice.
Međutim, iskreno smatram da cela situacija nije za maksimalnu kaznu, posebno ne za oduzimanje celog sefa.
Pre same situacije, kroz RP sam sarađivao i dao informacije o Kavaskom klanu u zamenu za 100% zaštitu i slobodu, i ta ponuda je tada bila prihvaćena. Nakon toga sam ipak ponovo uhapšen i izvedena je racija, što mi deluje nelogično s obzirom na prethodni dogovor i ishod RP situacije.
Takođe, racija je izvedena na porodičnoj kući koja nije direktno bila vezana za moje ilegalne aktivnosti kroz RP, pa mi nije jasno kako je ta lokacija uopšte došla kao meta u toj situaciji.
Posedujem i snimak gde se vidi da policija vezuje mog drugara lisicama pre same racije, što dodatno stvara utisak da tok situacije nije bio u potpunosti standardan ili pravilno odrađen.
Ne pokušavam da se opravdam za svoje greške – svestan sam ih i prihvatam odgovornost – ali smatram da u ovom slučaju postoji više faktora koji nisu uzeti u obzir.
Ne kažem da sam ja čist, znam da nisam, ali mislim da ovo nije situacija za najtežu moguću kaznu.
Po mom mišljenju, mnogo realnije bi bilo da kazna bude delimična (npr oduzimanjem sefa. 50%), umesto 100%, jer situacija nije bila jednostrana i ima više okolnosti koje su uticale na njen ishod.
Samo tražim da se cela slika pogleda u potpunosti, a ne samo moj deo greške.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba se PREGLEDA.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: By Relja Obradović!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom