PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2296

Status
Not open for further replies.
R

Ronaldo Jovanovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Ronaldo Jovanovic
- Vaš ID
388-059
- ID prekršioca
316-561
- Vreme prekršaja
1 ujutru 21 minut 48 sekundi
- Opis situacije
Prevaren sam
- Dokazi
imam dokaz ali mi je net kao u kamenom doba mogu vam pokazati na discordu privatno ako zelite
- Koju odluku smatrate pravednom
Da mi se vrati auto ako moze i pare da mi ostanu
ukratko ja sam povezo nekog coveka ing do autopijace i tu mi je dao ponudu za subaru wrx sti impreza,cenim ga 2.0m i ja sam reko manje necu ponudio mi je 1.9m reko sam necu i dovezao sam ga do pijace rekao je da cu ti tuarega za subaru ja sam pristao jer je tuareg bolji,posle par minuta izveo ga iz auto pijace reko mi je ajde iza da ti prodam,otisli smo reko je ima ces nesto gratis kad ga kupis reko mi je da za 2.3m moze mi najmanje poslati zahtev za prodaju vozila,ja sam reko dobro ja sam mu poslao prvi za 1.8mil mog subaru i prihvatio je i izaso je iz igrice vrv ALT + F4, sad ne znam dal je to prevara ili nije ali sta sad da vozim nema nista za 1.8mil a ovi ostali voze auta od 100 300 milike nije fer hahha salim se resite molim vas da mi se vrati auto

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i Smernicama Forum Žalbi na igrača!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom