PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2300

Status
Not open for further replies.
M

Marcus Marcuez

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marcus Marquez
- Vaš ID
407-590
- ID prekršioca
851-296
- Vreme prekršaja
20:50
- Opis situacije
Kroz IC situaciju se zezamo na pijaci,i vredja me na Nacionalnoj osnovi,posto sam ja Rom vredja mi ciganski auto,pa sta ako mi je auto zlatne boje,lepo mu stoji,ja njemu nisam opsovao rodbinu,nigde se ne cuje to,samo jebem ti sve,a on mene vredja na nacionalnoj osnovi,zelim da se kazni ,stavio sam njegov video,posto ja nemam snimljenu situacitu,jer ne snimam,dosao sam da se igram a ne da kacim ljude po forumu.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mB3cOzDJwg6uzz0w1?invite=cr-MSxPMkwsNTc0MjA5MDk4&v=30
- Koju odluku smatrate pravednom
BAN za vredjanje na nacionalnoj osnovi
Dosao sam da se igram i zezam,a ne da kacim po forumu,ali za ovo vredjanje na nacionalnoj osnovi moram,posto sam ja kaznjen na 3 dana za vredjanje rodbine,a nigde mu je nisam spomenuo,neka i on bude kaznjen za vredjanje ROMA.ja se ne bunim za ban na 3 dana,ali neka i on bude sankcionisan...hvala
Stavio sam u dokazima njegov video,posto ja ne snimam,imate njegov id 851-296 i njegov glas

Kroz IC situaciju se zezamo na pijaci,i vredja me na Nacionalnoj osnovi,posto sam ja Rom vredja mi ciganski auto,pa sta ako mi je auto zlatne boje,lepo mu stoji,ja njemu nisam opsovao rodbinu,nigde se ne cuje to,samo jebem ti sve,a on mene vredja na nacionalnoj osnovi,zelim da se kazni ,stavio sam njegov video,posto ja nemam snimljenu situacitu,jer ne snimam,dosao sam da se igram a ne da kacim ljude po forumu.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
DUPLA ŽALBA

Status
Not open for further replies.

Personalize