S
Stojan7289
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Stojan Bozhinov
- - Vaš ID
- 253 007
- - ID prekršioca
- 869 490
- - Vreme prekršaja
- 30.04.2026
- - Opis situacije
- Furao je meni pricu da cu biti zamjenik da moramo sakupiti 78 miliona za skladiste da nadjemo radnike da mozemo pljackati banke da mozemo rasti na serveru nedelju ipo dana nas covjek pljacko svako dan smo stavljali pare u porodicu imam i snimak zadnjek razgovora cak sakupi smo 20 miliona BIO SAM CAK DONIRAO SERVERU za kasove dobio auto kojeg sam prodo da mogu staviti pare u sefu onda danas od jednom nasao je lika koi oce da mu proda skladiste za 30 miliona hvalilo nam 10 miliona i rekli su nam ljudi nema veze dat cu vam skladiste za 10 miliona manje prebaci on kao pare njemu i onda se taj lik za skladiste kao vise ne javlja svi iznervirani razocarani kaze nam hugo kao nemozemo vratiti pare treba nam video dokas za to nista ja kazem odoh u serveru da se zalim kaze on nemoj molimte nemoj to nacice mo resenje gde je meni vec krenuo bit sumljiv uso sam na bmrp discord serveru da trazim pomoc gde su mi rekli skemovanje je zabranjeno uradi forum okaci transakciju koju si uplatio igracu 20 miliona i sredicemo idem
- - Dokazi
- Imam video
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Smatram da se treba vratiti moih 12 miliona koih sam ubacio i ostalim igracima ostatak jer sam bio donirao stvarnim parama
Imam video