PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №236

Miha Latas

Miha Latas

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Mihajlo Latas
- Vaš ID
491-266
- ID prekršioca
134–238
- Vreme prekršaja
15:38 19.07.2026
- Opis situacije
Sa drugarom sam bio u vozilu, ja sam vozio. Kao što se vidi na snimku, samo smo prošli tim putem i bez ikakve prethodne interakcije upali u zasedu, nakon čega smo obojica ubijeni.
- Dokazi
https://streamable.com/6ckufj
Moguće je da postoji opravdan razlog za ovakav postupak, ali je meni on potpuno nepoznat. Kao pretplaćeni igrač i neko ko redovno podržava projekat donacijama, voleo bih da razumem zbog čega je do ove situacije došlo. Ukoliko je postupak prijavljenog igrača bio opravdan u skladu sa pravilima servera, bio bih zahvalan da mi se to objasni kako bih razumeo šta se dogodilo i izbegao slične situacije u budućnosti. Molim administraciju da pregleda priloženi video dokaz i, ukoliko utvrdi da je došlo do kršenja pravila, postupi u skladu sa pravilnikom. U suprotnom, bio bih zahvalan na kratkom obrazloženju zbog čega je ova situacija bila opravdana. Hvala.

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba je
ODBIJENA

Razlog: Krenuli ste prema zoni, zona je aktivna, i culi ste pucnjavu i odlucili ipak da odete ka zoni, pucali su po vama iz razloga sto ne mogu da znaju da li ste im pretnja ili ne.

Personalize

Top Bottom