PREGLED U TOKU Forum | Žalba na igrača | №2373

PREGLED U TOKU
Status
Not open for further replies.
S

Stojan7289

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Stojan Bozhinov
- Vaš ID
253 007
- ID prekršioca
869 490
- Vreme prekršaja
30.04.2026
- Opis situacije
Furao je meni pricu da cu biti zamjenik da moramo sakupiti 78 miliona za skladiste da nadjemo radnike da mozemo pljackati banke da mozemo rasti na serveru nedelju ipo dana nas covjek pljacko svako dan smo stavljali pare u porodicu imam i snimak zadnjek razgovora cak sakupi smo 20 miliona BIO SAM CAK DONIRAO SERVERU za kasove dobio auto kojeg sam prodo da mogu staviti pare u sefu onda danas od jednom nasao je lika koi oce da mu proda skladiste za 30 miliona hvalilo nam 10 miliona i rekli su nam ljudi nema veze dat cu vam skladiste za 10 miliona manje prebaci on kao pare njemu i onda se taj lik za skladiste kao vise ne javlja svi iznervirani razocarani kaze nam hugo kao nemozemo vratiti pare treba nam video dokas za to nista ja kazem odoh u serveru da se zalim kaze on nemoj molimte nemoj to nacice mo resenje gde je meni vec krenuo bit sumljiv uso sam na bmrp discord serveru da trazim pomoc gde su mi rekli skemovanje je zabranjeno uradi forum okaci transakciju koju si uplatio igracu 20 miliona i sredicemo idem
- Dokazi
https://youtu.be/t5fs-AIc-jk?si=1Rfh0Xl7jm4V-Xhc
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da se treba vratiti moih 12 miliona koih sam ubacio i ostalim igracima ostatak jer sam bio donirao stvarnim parama
Ovo je link kako objasnjavam o discord serveru koi je on odradio . A dole sam postavio video kako nas skemovo. Nadam se i molim vas na brzi odgovor jer puno ljudi ceka na mene i stvara pritisak kako sta sa tim parama i kako to moze tako proci.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba se PREGLEDA.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom