PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2406

Status
Not open for further replies.
N

Nikola Babovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nikola Babovic
- Vaš ID
147-781
- ID prekršioca
795-128
- Vreme prekršaja
16:45
- Opis situacije
Bili smo u redovnoj patroli oko kasarne, kada smo uvideli kombi zute boje, mi smo probali da ga zaustavimo, on nije htio da se zaustavi, poceo je nesto da prica iz kombija, medjutim krenuo je off road sa kombi vozilom, mi smo i dalje govorili da se zaustavi, medjutim se prikljucio i lambo koji je takodje isao offroad, kombi vozac nije imao fear, i pobegao je u bazu i dje su nas na kraju ispucali.
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=C3tJ5qY1vo8
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da je covek uradio fear, ide offroad vozilom kojim ne treba, bjezi u svoju organizaciju, neka administracija najbolje odluci
Bili smo u redovnoj patroli oko kasarne, kada smo uvideli kombi zute boje, mi smo probali da ga zaustavimo, on nije htio da se zaustavi, poceo je nesto da prica iz kombija, medjutim krenuo je off road sa kombi vozilom, mi smo i dalje govorili da se zaustavi, medjutim se prikljucio i lambo koji je takodje isao offroad, kombi vozac nije imao fear, i pobegao je u bazu i dje su nas na kraju ispucali.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Igrač
Reaction score:6
Pozdrav, sa vama je Forum Manager | Relja Obradović
Vaša žalba je
PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em 795-128 će biti kažnjen po
Pravilu projekta 5.18.
Igrač pod ID-em 183-433 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.12.
Igrač pod ID-em 954-358 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.13 i Pravilu projekta 4.11.3.
Igrač pod ID-em 262-924 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.11.3.
Autor pod ID-em 147-781 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.11.3.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom