PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2434

Status
Not open for further replies.
Gianna Vespucci

Gianna Vespucci

Batonga
Kliper II
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Gianna Vespucci
- Vaš ID
332-034
- ID prekršioca
Vozdovac
- Vreme prekršaja
18:41
- Opis situacije
Nakon odradjene RP akcije gde smo pripadniku vozdovca stavili gips na desnu nogu, dovezli smo ga do njegove radnje jer nije u mogucnosti da hoda samostalno zbog preloma. Njegove kolege nas nisu bas prijatno docekale kao sto mozete da vidite da rade PVE, Gross RP (animacija sapunjanje macora nad nasim autom) i jos nam govore mars odavde. Takodje nam prekidaju RP jer su ljuti sto neko zapravo hoce nesto da radi.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mFxEfymDhMPz__Ykb?invite=cr-MSx1RjQsNDY5NTMyNTU4&v=177
- Koju odluku smatrate pravednom
Vi pogledajte materijal pa procenite sami...
.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Igrač
Reaction score:6
Pozdrav, sa vama je Forum Manager | Relja Obradović
Vaša žalba se PREGLEDA
.
Zamolicu da ne brisete nikakve video dokaze niti da pisete ista dodatno u zalbi!

Hanzz

Hanzz

Batonga
Igrač
totoo rokaj warnove bre

StraxBMRP

StraxBMRP

Batonga
Igrač
Nisam uopste neki cin u vozdovcu al imam pravo da se oglasim povodom ovoga. Ukratko mi smo kao vozdovac objavili sliku na oficijalni bmrp discord sa medicinskog skladista. KCB se uvredio i izdao naresjenje svim pripadnicima KCB da licima sa plavim ID ne daju lekove ( CIŠT MG ). Obukao sam se u crno i pripadnik mi nije dao lek jer kako kaze imam plavi id i prepoznaje da sam iz vozdovca. Takodje ne postuju normu, primaju decu od 8-11 godina u KCB i naredjuju im lose po njih, kao i po celu upravu klinckog centra. Upali su nam u mehanicarsku i poceli da smaraju vama ne trebaju lekovi, vi imate vise od nas sto je i istina. Ali po roleplay kao bolnicar obavezan je dati lek. Dobro pogledajte detalje ovoga, a ako mislite da nisam upravu mozete slobodno momcima sa snimka traziti dokaz sta rade i kako se ponasaju.
Nadam se da sam bio jasan. @Relja Obradović | Baba

Gianna Vespucci

Gianna Vespucci

Batonga
Kliper II
Igrač
Nisam uopste neki cin u vozdovcu al imam pravo da se oglasim povodom ovoga. Ukratko mi smo kao vozdovac objavili sliku na oficijalni bmrp discord sa medicinskog skladista. KCB se uvredio i izdao naresjenje svim pripadnicima KCB da licima sa plavim ID ne daju lekove ( CIŠT MG ). Obukao sam se u crno i pripadnik mi nije dao lek jer kako kaze imam plavi id i prepoznaje da sam iz vozdovca. Takodje ne postuju normu, primaju decu od 8-11 godina u KCB i naredjuju im lose po njih, kao i po celu upravu klinckog centra. Upali su nam u mehanicarsku i poceli da smaraju vama ne trebaju lekovi, vi imate vise od nas sto je i istina. Ali po roleplay kao bolnicar obavezan je dati lek. Dobro pogledajte detalje ovoga, a ako mislite da nisam upravu mozete slobodno momcima sa snimka traziti dokaz sta rade i kako se ponasaju.
Nadam se da sam bio jasan. @Relja Obradović | Baba
E ovako, prvo njima je receno da ne daju lekove osobama obuceno u plavo. To sto su oni prekrsili pravilo ja nemam nista s tim, nisam bila tu u tom trenutku tako da evo nesto puuuucaa ako cujes, druga stvar dodji u KCB i nadji mi dete od 8 godina, znaci imas puno pravo da ispitas sve clanove i ako neko ima 8 godina ja cu ih licno blacklistat pred tvojim ocima, treca stvar mi smo radili RP sa tvojim kolegom koji je POSTENO ODRPAO od pocetka pa do kraja, odvezli smo ga do vase mehanicarske jer je imao GIPS I NIJE BIO U MOGUCNOSTI DA VOZI (znam da ti nije mozda jasno jbg nismo svi medicinski edukovani) vi ste poceli da lajete. Pudlice mir. A trece, ovo sam tek sad procitala, niko njima ne preti, mi smo rekli da vam ne daju lekove jer vam nisu potrebni, oni samo postuju to sto im se kaze, niko im nije pretio otkazom, bl-om i slicno. Eto STRAX sledeci put kad budes hteo da diskutujes o necemu samo se malo bolje informisi. Ispasces pametniji 😉

StraxBMRP

StraxBMRP

Batonga
Igrač
E ovako, prvo njima je receno da ne daju lekove osobama obuceno u plavo. To sto su oni prekrsili pravilo ja nemam nista s tim, nisam bila tu u tom trenutku tako da evo nesto puuuucaa ako cujes, druga stvar dodji u KCB i nadji mi dete od 8 godina, znaci imas puno pravo da ispitas sve clanove i ako neko ima 8 godina ja cu ih licno blacklistat pred tvojim ocima, treca stvar mi smo radili RP sa tvojim kolegom koji je POSTENO ODRPAO od pocetka pa do kraja, odvezli smo ga do vase mehanicarske jer je imao GIPS I NIJE BIO U MOGUCNOSTI DA VOZI (znam da ti nije mozda jasno jbg nismo svi medicinski edukovani) vi ste poceli da lajete. Pudlice mir. A trece, ovo sam tek sad procitala, niko njima ne preti, mi smo rekli da vam ne daju lekove jer vam nisu potrebni, oni samo postuju to sto im se kaze, niko im nije pretio otkazom, bl-om i slicno. Eto STRAX sledeci put kad budes hteo da diskutujes o necemu samo se malo bolje informisi. Ispasces pametniji 😉
Sestro nama lekovi potrebni nisu, imamo 20x vise od vas…
Problem je sto mi trazimo lek od vas kako bi ispostovali RP, jer ako si edukovana kao sto tvrdis ti znas da covek IRL ne moze samog sebe izleciti vec mora da se posavetuje kod doktora. Nema potrebe ti ovde nas da nazivas pudlice, da mi lajemo….
Mislim daa ceo BMRP zna tvoju istinu i kakva si kao osoba. Da ne idem u detalje… Nije mi cilj da se kurcim preko interneta. Samo ti kazem smiri se, ako si se toliko povredila ili lezi i odspavaj ❤️

StraxBMRP

StraxBMRP

Batonga
Igrač
Cist primer kako jedna devojka NE treba da se ponasa 😕

StraxBMRP

StraxBMRP

Batonga
Igrač
Takodje bih zamolio da se prestaneš kurčiti kako ides u Medicinsku, preko veze si je upisala, u najvecem selu zato molim te budi pametna i nemoj da se blamiras vise…

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Igrač
Svako svadjanje na Forumu, moze i bice sankcionisano in-game.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Igrač
Pozdrav, sa vama je Forum Manager | Relja Obradović
Vaša žalba je
PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em
586-988 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.1.
Igrač pod ID-em 624-952 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.1.
Igrač pod ID-em 163-885 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.2.
Autor pod ID-em 332-034 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.11.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom