PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2451

Status
Not open for further replies.
R

Rade Lisica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Rade Lisica
- Vaš ID
945-949
- ID prekršioca
954-358
- Vreme prekršaja
19:10 - 9.5.2026.
- Opis situacije
Ja sam bio ispred stanice USP jer sam hteo da kazem licima iz saobracajne da prenesu poruku Aleksandru Vekicu i Cedomiru Stojkovicu da cu da ih tuzim i da ih vodim na sud. Onda sam krenuo da idem ka stanici i onda me je on vezao i samo je rekao "ja sa tobom vise necu da pricam". I onda me je priveo, a nije rekao ni razlog, ni moja prava. samo me je automatski poslao u zatvor. Niti je pozvao VJT kako sam mu trazio, niti je pozvao SUD. I jos me stavio u zatvor na 12 godina BEZ IKAKVOG RAZLOGA. Automatski me poslao u zatvor, bez ikakvog rp-a. I masovno je krsio rp pravila kao samo mi je uzimao dokumenta bez da me pita gde mi se nalaze i sve to. Nije hteo da RPa.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mFXDfTVu8X1QYMV-C?invite=cr-MSw4cjksNDUzMTczOTc0, https://medal.tv/games/gta-v/clips/mFXCNw2sSLGqOVXia?invite=cr-MSxhZGksNDUzMTczOTc0
- Koju odluku smatrate pravednom
Ban.
Ja sam bio ispred stanice USP jer sam hteo da kazem licima iz saobracajne da prenesu poruku Aleksandru Vekicu i Cedomiru Stojkovicu da cu da ih tuzim i da ih vodim na sud. Onda sam krenuo da idem ka stanici i onda me je on vezao i samo je rekao "ja sa tobom vise necu da pricam". I onda me je priveo, a nije rekao ni razlog, ni moja prava. samo me je automatski poslao u zatvor. Niti je pozvao VJT kako sam mu trazio, niti je pozvao SUD. I jos me stavio u zatvor na 12 godina BEZ IKAKVOG RAZLOGA.

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Igrač pod ID-em 954-358 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.22..
Igrač pod ID-em 256-774 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.22..

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom