PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2510

Status
Not open for further replies.
caelion

caelion

Batonga
Igrač
Reaction score:3
- Vaš in-game nickname
Ana Mandic
- Vaš ID
462 - 366
- ID prekršioca
Članovi Voždovačkog klana - NN (891-102), NN (318-218), Biba DiLauro (221-914) || Član NN familije, tj. vozač vozila u non-fakcijskoj boji vozila (164-232)
- Vreme prekršaja
13.05.2026 u 13:07h
- Opis situacije
Dva pripadnika Žandarmerija, pripadnik VRS-a, kolega i ja smo uzeli KRaZ kamion te ga planirali ispratiti do kasarne Vojske Srbije. Cijelo vrijeme nas je pratio lik u crnom autu, sa bež fakcijskom bojom sa još jednim kolegom u auto. Konvoj lijepo ide svojim putem do pumpe Batajnik gdje dolazi spider svjetlo plavo vozilo i u njemu 891-102 koji staje sa tim crnim vozilom sa strane (koje je u vise navrata - vidi se - udaralo decka iz VRS-a) i dogovara se. Nakon toga, malo dalje od kasarne nas doceka jos jedno vozilo i u njemu 2 pripadnika Vozdovackog klana koja su otvorila vatru na nas i uzela kamion...
- Dokazi
Priložen YT klip od 2min
- Koju odluku smatrate pravednom
Kazna za Voždovački klan (3+ člana) factin strikeom ili upozorenjem. Kazniti 318-218 i 22-914 za PP Pravila borbe za KrAZ 1.4.

caelion

caelion

Batonga
Igrač
Reaction score:3
** kazniti 891-102 za timovanje sa pripadnicima druge oficijalne ili neoficijalne familije (stvarno ne znam tko su) van svoga saveza. Iako pravila za KrAZ ne definisu je li dozvoljeno timovanje sa savezom, koliko sam ja upucena Vozdovacki klan je u savezu sa GSF-om, a ne familijom koja je bež boje. Kazniti također dotičnoga pripadnika NN familije (164-232) za udaranje vozila, tj. vojnoga hummera, voznjom van puta, tj. po PP Pravila borbe za KrAZ po sljedecim pravilima: 1.18, 1.10.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba se PREGLEDA.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Na video dokazu koji ste dostavili se ne vidi kršenje Pravila Projekta!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom