PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №253

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
MuKky Obama
- Vaš ID
786-403
- ID prekršioca
333-200
- Vreme prekršaja
nee znam pise tacno
- Opis situacije
znaam jaa kao ja hteo da probam eto kroz zid da vidim je'l i to moguce ma da sam odma ispustio istu te bih isto i zeleo da okacim snimak kako istu odma i ispustam + on mene udara pre vognog kod kruznog dole kod mosta nisam hteo da kacim, ma da ispostavilo se da sam ja dobio demorgan bas za tu situaciju tako da jebiga.
- Dokazi
https://youtu.be/Hjw-1LBlDc0
- Koju odluku smatrate pravednom
po pravilniku
.

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
+ ako niste znali, ako uzmes kutiju i stisnes space ona se direkt vrati tamo na ponovno punjenje.

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
Ova situacija nema veze sa vojnim, vojno je bilo posle ovoga 40 minuta.. zalba na forumu postoji u 11:20 smo pljackali ovo je u 10:30.. Prvi si pucao ka meni, uzvratio sam ti i ubio te. imam klip ove situacije da nisam prvi zapucao samo uzvratio paljbu zbog samoodbrane. Pozdrav.

Dejan Panic | Greed

Dejan Panic | Greed

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Druze sta ti mene reportas gde sam ja snimku? Moj ID si stavio molim administratore da mu zabrani da stavlja zalbe na forumu.

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Druze sta ti mene reportas gde sam ja snimku? Moj ID si stavio molim administratore da mu zabrani da stavlja zalbe na forumu.
xaxaxa, slucajno bgmi ostalo mi od prosle zalbe, cak se i moj id zbagao kao sto vidis tek sam sad primetio moj id je 234-418, mustafin 786-403, zamenio sam svoj id s njegovim a dole sam zaboravio da izmenim jebiga

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Ova situacija nema veze sa vojnim, vojno je bilo posle ovoga 40 minuta.. zalba na forumu postoji u 11:20 smo pljackali ovo je u 10:30.. Prvi si pucao ka meni, uzvratio sam ti i ubio te. imam klip ove situacije da nisam prvi zapucao samo uzvratio paljbu zbog samoodbrane. Pozdrav.
vide se obe situacije na snimku, okacio sam obe na rav no.

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
vide se obe situacije na snimku, okacio sam obe na rav no.
I sta sam ovdje tacno prekrsio ? ahahhaahhaah genije. Koliko zalbi si naspamao mislim da bi bilo fer da ti se zabrani komentarisanje i postavljanje zalbi jer u vecini slucajeva to bude spam

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
+ Mg koji si odradio, prejako. Isjekao si video kako tebi odgovara, u produzetku cu poslati MG, zahtjevam razvitak situacije da posaljes kako je comi znao gdje si :)

https://medal.tv/games/gta-v/clips/lHJzLDqJ4CJU7dEoP?invite=cr-MSxrYkcsNDc0MTAyMzEz&v=56

Sa oprostenjem na izrazu. Moras da znas sa kim se jebes i za koje pare. Nikad iznad svojih mogucnosti. Ako znas da si zasrao ne zalis se i ne pricas gluposti. Kontra zalbu ti nisam lupio ali dokaz za MG i ubistvo iz osvete igraca pod nazivom Comi Obama ID-a 979 997 izvolite.

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
I sta sam ovdje tacno prekrsio ? ahahhaahhaah genije. Koliko zalbi si naspamao mislim da bi bilo fer da ti se zabrani komentarisanje i postavljanje zalbi jer u vecini slucajeva to bude spam
vidi se sve na video, a za to sto se tice foruma shh ako sam pogresio jednom nisam ne znam ni ja :p

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
vidi se sve na video, a za to sto se tice foruma shh ako sam pogresio jednom nisam ne znam ni ja :p
Na mom videu se sve vidi, a ne da isjeces dokle tebi odgovara :)

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
+ Mg koji si odradio, prejako. Isjekao si video kako tebi odgovara, u produzetku cu poslati MG, zahtjevam razvitak situacije da posaljes kako je comi znao gdje si :)

https://medal.tv/games/gta-v/clips/lHJzLDqJ4CJU7dEoP?invite=cr-MSxrYkcsNDc0MTAyMzEz&v=56

Sa oprostenjem na izrazu. Moras da znas sa kim se jebes i za koje pare. Nikad iznad svojih mogucnosti. Ako znas da si zasrao ne zalis se i ne pricas gluposti. Kontra zalbu ti nisam lupio ali dokaz za MG i ubistvo iz osvete igraca pod nazivom Comi Obama ID-a 979 997 izvolite.
koji je razlog tog udaranja na pocetku?, decko koristio bih raadio da radi isto smo i Noksu, Koksu i Gemasu rekli, dok se ne popravi radio necemo da ga koristimo i to je to, jer je radio zbagan do nebesa, Ubistvo iz osvete?, dosao je na moj P sto se u logovima moze pogledati na rav no, ne nego ce da te gleda vidi se na videu da stojim tu i ti se stvoris i dodjes da me daras bez razloga, i u videu se vidi da sam poslao podrsku molim lepo, a video je dovoljno dug da se vidi k'o je ovde kriv

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Na mom videu se sve vidi, a ne da isjeces dokle tebi odgovara :)
decko ti si bolestan, ako sam stao tu s strane ALT TAB-ao na sec/dve i posle seo u auto ti dodjes i udaras me bez razloga sta treba da te milujem ?

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
koji je razlog tog udaranja na pocetku?, decko koristio bih raadio da radi isto smo i Noksu, Koksu i Gemasu rekli, dok se ne popravi radio necemo da ga koristimo i to je to, jer je radio zbagan do nebesa, Ubistvo iz osvete?, dosao je na moj P sto se u logovima moze pogledati na rav no, ne nego ce da te gleda vidi se na videu da stojim tu i ti se stvoris i dodjes da me daras bez razloga, i u videu se vidi da sam poslao podrsku molim lepo, a video je dovoljno dug da se vidi k'o je ovde kriv
a mi koji koristimo radio smo debili jer ga koristimo? Ja sam te udarao, i mislio da se sprdam sa tobom a ovo je preraslo u bolesnu zalbu, elem. Prvi si me poceo pucati nisam metka ka tebi opalio. Ubio sam te i sad si dosao da places na forumu. Sportski Pozdrav Murate Bulicu

Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
decko ti si bolestan, ako sam stao tu s strane ALT TAB-ao na sec/dve i posle seo u auto ti dodjes i udaras me bez razloga sta treba da te milujem ?
Posteno, udario te jesam jer sam mislio da znas za zajebanciju no ocito ne znas, da me nisi pucao ne bih te ubio i ne bi eskaliralo u nas naoruzani obracun, a do tada ...

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
a mi koji koristimo radio smo debili jer ga koristimo? Ja sam te udarao, i mislio da se sprdam sa tobom a ovo je preraslo u bolesnu zalbu, elem. Prvi si me poceo pucati nisam metka ka tebi opalio. Ubio sam te i sad si dosao da places na forumu. Sportski Pozdrav Murate Bulicu
cekaj ako sam ja stajao tu kako si ti mene video kroz zatamljeno staklo uopste?, okej to sto si udarao onda?, sve je to deo sprdnje gde se stvoris niodkud i udaras sve tako iz sprdnje?, ma sportsku ovaj cao cao i tebi

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Posteno, udario te jesam jer sam mislio da znas za zajebanciju no ocito ne znas, da me nisi pucao ne bih te ubio i ne bi eskaliralo u nas naoruzani obracun, a do tada ...
vazi se, ovo ti je cist MG + VDM

Coa 💀SAFT

Coa 💀SAFT

.
Igrač
Pozdrav, sa tobom je Admin lvl. 1 Coa.
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: - Snimak ne sme biti editovan/kropovan.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom