M
Milan Golubovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Amii Kul
- - Vaš ID
- 968-220
- - ID prekršioca
- 347-418
- - Vreme prekršaja
- 14.5.2026 Oko 20:30
- - Opis situacije
- Kao i svake veceri, igraci koji su shvatili da je igra pay to win, sto ustvari i jeste istina, dosli su do zakljucka da mogu unutar zajednice da rade sto zele zbog malo viska para na svom racunu ili zbog vise donacija, i tim povodom krse pravila i ruse igru ostalim igracima. Igrac dolazi u aukcijsku kucu, i vredja me, psuje me, a zatim psuje Boga, iz razloga jer bidujem kontejner, dok njegov kolega prica kako sve pare koje ja koristim, su pare od bug abuse. Da dodam da u vreme bug abusa, kada se to sve desilo, sam bio van svoje drzave(rl) i nisam zatekao tu situaciju. Moji logovi su u potpunosti cisti, u suprotnom, admini su sve proverili i nista sumnjivo nisu nasli. Nakon izlaska iz aukcijske kuce, igrac uzima kola i pritom me juri i udara, na taj nacin radi HARD DB, naravno da sam reportovao situaciju staff timu.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Mislim da treba igrac biti kaznjen za vredjanje tj psovanje mene, psovanje boga, i hard db kolima. Igrac vec jedno duze vreme se ponasa toksicno prema ostalim igracima servera. nakon otprilike 4 mjeseca aktivne igre. danas je prvi put da kacim zalbu na ovog igraca, iako je bilo i prije problema gde se igrac bahato ponasa. Meni je igrac unistio vecerasnju igru i ne bih htio da se opet isto dogodi. Nakon dva video snimka, gde se vidi da igrac svesno krsi pravila, samo upozorenje igracu nije dovoljno vec definitivno kazna, naravno Staff Tim neka odluci.
- Vaš in-game nickname: Amii Kul
- Vaš ID: 968-220
- ID prekršioca: 347-418
- Vreme prekršaja: 14.5.2026 Oko 20:30
- Opis situacije: Kao i svake veceri, igraci koji su shvatili da je igra pay to win, sto ustvari i jeste istina, dosli su do zakljucka da mogu unutar zajednice da rade sto zele zbog malo viska para na svom racunu ili zbog vise donacija, i tim povodom krse pravila i ruse igru ostalim igracima. Igrac dolazi u aukcijsku kucu, i vredja me, psuje me, a zatim psuje Boga, iz razloga jer bidujem kontejner, dok njegov kolega prica kako sve pare koje ja koristim, su pare od bug abuse. Da dodam da u vreme bug abusa, kada se to sve desilo, sam bio van svoje drzave(rl) i nisam zatekao tu situaciju. Moji logovi su u potpunosti cisti, u suprotnom, admini su sve proverili i nista sumnjivo nisu nasli. Nakon izlaska iz aukcijske kuce, igrac uzima kola i pritom me juri i udara, na taj nacin radi HARD DB, naravno da sam reportovao situaciju staff timu.
- Dokazi:
- Koju odluku smatrate pravednom: Mislim da treba igrac biti kaznjen za vredjanje tj psovanje mene, psovanje boga, i hard db kolima. Igrac vec jedno duze vreme se ponasa toksicno prema ostalim igracima servera. nakon otprilike 4 mjeseca aktivne igre. danas je prvi put da kacim zalbu na ovog igraca, iako je bilo i prije problema gde se igrac bahato ponasa. Meni je igrac unistio vecerasnju igru i ne bih htio da se opet isto dogodi. Nakon dva video snimka, gde se vidi da igrac svesno krsi pravila, samo upozorenje igracu nije dovoljno vec definitivno kazna, naravno Staff Tim neka odluci.
- Vaš ID: 968-220
- ID prekršioca: 347-418
- Vreme prekršaja: 14.5.2026 Oko 20:30
- Opis situacije: Kao i svake veceri, igraci koji su shvatili da je igra pay to win, sto ustvari i jeste istina, dosli su do zakljucka da mogu unutar zajednice da rade sto zele zbog malo viska para na svom racunu ili zbog vise donacija, i tim povodom krse pravila i ruse igru ostalim igracima. Igrac dolazi u aukcijsku kucu, i vredja me, psuje me, a zatim psuje Boga, iz razloga jer bidujem kontejner, dok njegov kolega prica kako sve pare koje ja koristim, su pare od bug abuse. Da dodam da u vreme bug abusa, kada se to sve desilo, sam bio van svoje drzave(rl) i nisam zatekao tu situaciju. Moji logovi su u potpunosti cisti, u suprotnom, admini su sve proverili i nista sumnjivo nisu nasli. Nakon izlaska iz aukcijske kuce, igrac uzima kola i pritom me juri i udara, na taj nacin radi HARD DB, naravno da sam reportovao situaciju staff timu.
- Dokazi: