Prvo. ubaci ti snimak ne budim se, auto je blindiran i ja mogu da te bezim, lepo sam ti rekao da cekam drugara da izadje a znas da sam ja bio u zatvoru ali to nije bitno...
drugo. nisam prekrsio nikakvo pravilo, to sot necu da ti stanem da mi das ometanje slizbenika kao sto jedino i znate, znam da je moj covek bio ispred dok sam ja bio unutra i vi ste ga strpali odmah u zatvor cak i kad nije imao nista ilegalno, cekao je ispred i vi ste se izivljavali i strpali ga za ometanje sluzbenika ili tako nesto....
trece. ja sam za tvoju informaciju tad uzeo puske iz huntera jer me pucate iz auta obojica
slobodno nek dodje ceo snimak ja ga nemam jer mi ne snima toliko u nazad
isto onaj sto je rekao da ga boli levo jaje ili mudo nek ide kod lekara a ne meni da se zali na to
to resavajte sa tim indijancima koji koriste bug abuser da pobegnu ja ga ni ne znam, znam da je receno da ima nesto ali ja ga stvarno ne znam niti me zanima. vidim da je napravljenj PD to win i to je to. a unutra dok smo bili, posto vi pretresate i ove nove koji udju ja sam naravno pobegao i nisam mogao da radim, mi bezimo iz zatvore po RP-u a ne uz pomoc buga.
a bila je dok sam bio unutra situacija da smo izasli lepo uz pomoc lokpika i gde je vas pandur po RP-u odmah krenuo da puca naravno, ne znate drugacije.. takodje posle toga kad je naisao neko iole normalan i pustio nas 3icu da radimo vi ste ni 5 ni 6 posto niste lepo videli krenuli da pucate i po njemu i po nama a bar ste videli da polako hodamo svi. ne zna ZP da rp-a samo znaju da stoje tu kao biljke i to je to, lupite ljudima po sat vremena, hvala bogu sto ne mozete vise jer vecina policajaca namerno to radi cak i kad covek ispostuje rp i napravi to zanimljivim. kazem ubacite taj snimak ja sam tu nisam prekrsio pravilo servera nego sam bezao od vas a nisam nista imao, videli ste na pretresu da ste mi tek tad uzeli oruzije.
tako da prestanite da se branite, vas problem kako cete nekog da izvucete iz auta a ne moj, isto tako i meni kako cu da pobegnem ili bilo sta uradim kad vasa patrola naidje random na stan i pozove pojacanje od jos 10 ljudi. imate dovljno prednosti, jos da vam se i PG dozvoljava, stvarno mislim da ce biti preterano, ostavite ljude na miru malo, sve imate dostupno. vase je samo da RP-ate ako neko ne ispostuje vi ga okacite ako hocete, nista ne gubite u odnuso na igrace koji nisu PD,SP,ZP,BIA.... zbog vase abuse ljudi nece da vam staju i rp-aju, a ja prvi necu jer sam pokusao vise puta i svaki put me pretresaju i kad idem bez pancira,maske i zatamljenog auta... pa cekaj sto bih ja stajao ako u tom trenutno imam nesto i znam da ce sve zivo da mi pretrese, sto se u RL ne desava (bar meni) nikada
popi kaznu od minimum 2h i ja sam zadovoljan, naucite da postujete normalne zatvorenike i igrace koji rp-aju u zatvoru i to je to. ili recite ne znamo, glupi smo i zato smo se tu zaposlili. poz