Forum | Žalba na igrača | №2588

Status
Not open for further replies.
M

Milan Golubovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Amii Kul
- Vaš ID
968-220
- ID prekršioca
345-479 / 778-100 / 114-673 / 125-223
- Vreme prekršaja
oko 00:00 18.05.2026
- Opis situacije
Situacija po RP nacinu a 99% bilo nonrp i PG od strane policajaca. *Oko 00:00 sati sam otisao u Nanas firmu da pokacim neka svoja vozila za prodaju. Na to je dosla policija, pocela da nas izbacuje van objekta vredjajuci nas kao da smo kriminalci, bez ikakvog naloga, bez da se uopste predstave ko su i zasto su tu. Poceli da traze dokumente, vozacke dozvole iako nisam upravljao vozilom. Iako su dobili dokumente, krenuli su da me pretresuju isto bez naloga, kada bi pitao zasto, oni bi rekli "rutinska kontrola", gde su mi onda stavili lisice, pritom svo vreme vredjali, pretili da ce mi otkinuti prst, onda me ubacili kola, pa prvi sudar, pa drugi, pa treci, pa prevrnuli se kolima. (ispravili se i nastavili dalje, bez RPANJA, a rutinsku kontrolu su hteli da rade na rp nacin, :smeh: ). Onda su me odveli u policijskoj stanici, trazio sam pravo na advokata, nisu mi doveli advokata, vredjanje opet pocelo unutar policijske stanice, vadili tazer na mene, i na kraju cu rekli da ce me tuci pendrecima, naravno, opet, pogodite sta, bez razloga i posebnog navoda. Na kraju sam zavrsio u celiji.* Ovo nije bilo ni R od Rpanja, fejlovali su na max, cak jedan od njih je kapiten bio a nije znao osnovna pravila svog posla. Postavit cu dva video snimka kompletne situacije. Sva 4 igraca su fejlovali rp, iako je ova organizacija ustvari RP oraganizacija i da bez rpanja, rade pg, osim ukoliko nije potraznja za igracem aktivna zbog krsenja zakona.
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=ez1mQMfHuCE https://www.youtube.com/watch?v=FBD6eiHUE7k&t=3s
- Koju odluku smatrate pravednom
da se kazne sva 4 igraca
Situacija po RP nacinu a 99% bilo nonrp i PG od strane policajaca.

345-479 / 778-100 / 114-673 / 125-223

*Oko 00:00 sati sam otisao u Nanas firmu da pokacim neka svoja vozila za prodaju. Na to je dosla policija, pocela da nas izbacuje van objekta vredjajuci nas kao da smo kriminalci, bez ikakvog naloga, bez da se uopste predstave ko su i zasto su tu. Poceli da traze dokumente, vozacke dozvole iako nisam upravljao vozilom. Iako su dobili dokumente, krenuli su da me pretresuju isto bez naloga, kada bi pitao zasto, oni bi rekli "rutinska kontrola", gde su mi onda stavili lisice, pritom svo vreme vredjali, pretili da ce mi otkinuti prst, onda me ubacili kola, pa prvi sudar, pa drugi, pa treci, pa prevrnuli se kolima. (ispravili se i nastavili dalje, bez RPANJA, a rutinsku kontrolu su hteli da rade na rp nacin, :smeh: ). Onda su me odveli u policijskoj stanici, trazio sam pravo na advokata, nisu mi doveli advokata, vredjanje opet pocelo unutar policijske stanice, vadili tazer na mene, i na kraju cu rekli da ce me tuci pendrecima, naravno, opet, pogodite sta, bez razloga i posebnog navoda. Na kraju sam zavrsio u celiji.*

Ovo nije bilo ni R od Rpanja, fejlovali su na max, cak jedan od njih je kapiten bio a nije znao osnovna pravila svog posla. Postavit cu dva video snimka kompletne situacije. Sva 4 igraca su fejlovali rp, iako je ova organizacija ustvari RP oraganizacija i da bez rpanja, rade pg, osim ukoliko nije potraznja za igracem aktivna zbog krsenja zakona.

Part 1
Part 2

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba se PREGLEDA.

Zamolicu da ne brisete nikakve video dokaze niti da pisete ista dodatno u zalbi!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom