PREGLED U TOKU Forum | Žalba na igrača | №2590

PREGLED U TOKU
Status
Not open for further replies.
caelion

caelion

Batonga
Igrač
Reaction score:3
- Vaš in-game nickname
Ana Mandic
- Vaš ID
462 - 366
- ID prekršioca
373-844 - pucao po kolegama i pripadniku KCB-a ispred zgrade Zebtera;
- Vreme prekršaja
17.05.2026. u 16:38h
- Opis situacije
373-844 je u outfitu Zemunskog klana, u vozilu fakcijske boje Nocnih vukova, u svojstvu građana (rozi ID građanina Beograda) otvorilo vatru na pripadnike BIA-e koji su pravovremeno reagirali i spriječili pokušaj kidnapovanja. Lice 795-128 koje je bilo kod helikoptera ranjeno isto je crveno obučeno i također u svojstvu Građanina Beograda. Nakon što je ovaj vatru otvorio iz smjera mosta, kolega i ja mu dolazimo iza leđa i ranjavamo ga. U tom trenutku vatru otvaraju na kolegu koji biva ranjen. Odjednom dolazi njih 4-5: 815-111 ranjava mene (također u odelu Zemunskog, sa rozim ID-jem, 464-238 i 167-780 ista stvar. Uz njih se nalaze još sledeca lica: 997-920 (sa maskom konja) koji je obucen kao Zemunski klan-svjetlo crveni ID i jos jedan gospodincic koji je obucen u bijelo, a ima tamnocrveni ID = Zemunski klan (981-021)
- Dokazi
Priložen video sa glavnim dijelom gdje su poceli pucati, imam i dio gdje dobijamo poziv i upucujemo se na lice mjesta, ali ovo je ono sto je najbitnije.
- Koju odluku smatrate pravednom
Kazniti dotičnu gospodu za masivan MG i timovanje izvan okvira saveza; gospodu sa rozim IDjev (5+ ljudi) kazniti ukoliko su u nekoj kriminalnoj grupi, a voze vozila druge boje. Generalno kazniti svih 7 igrača sa respektabilnim IDjevima (koji se VRLO dobro vide) za kršenja pravila projekta - od krivih dresscode-ova, do timovanja, do masovnog pucanja, do metagaminga - Vama na odabir). Nadam se povratnim informacijama ukoliko kurator navedenih fakcija odluci kazniti kriminalne organizacije. Hvala

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba se PREGLEDA.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom