PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №261

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
MuKky Obama
- Vaš ID
234-418
- ID prekršioca
422-767, 757-542, 709-436, 985-777,149-114, 392-600, 851-296
- Vreme prekršaja
21:20
- Opis situacije
znaci puste me pa me ubiju, zatim covek trci dok me vodi, ovaj 851-296 ima pacifist i na duznost je, ima svega vidi se sve u videu, resio sam ovde da okacim posto na Discordu Ben ne odgovara a Koks mi je obrisao ticket sto i moze da potvrdi tako da ne brinite sto je video star toliko i toliko ja sam ga odma postavio na Ticket.
- Dokazi
https://youtu.be/EjS5qvQ0Eqs , kad je otvoren i zatvoren sto i isti admin moze i potvrditi https://imgur.com/a/2MysD1Z
- Koju odluku smatrate pravednom
po pravilniku + warn.
.

Koks Smith | k0ks

Koks Smith | k0ks

Direktor
Igrač
Reaction score:3
@Viseslav Ilic | Ben

A

almir.

Batonga
Igrač
Ako se dobro sjecam žalbe moraju biti unutar 24h pošto su moje 2 odbijene iz istog razloga

Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Ako 3 ili 4 igraca krse pravila daje se opomena, ako 5+ igraca krse pravila dobija se warn fakcije [ Ovo moze da varira u zavisnosti od ranka clanova, da li je pocetni rank ili ne, handler moze uzeti u obzir to da ne bi davao opomenu ili warn fakciji ako su relativno novi clanovi u istoj ] / Pravila servera.

Ovde vidimo na snimku da je 2-3 coveka iz USPa krenulo prvo da puca, nakon toga 2-3 vojnika krenulo da puca u tebe.

Takodje ti si isao ka mestu blokade, a ne izvan blokade. Ovo sto su uradili nisu smeli. Da te pucaju bez adekvatnog RP razloga. Igraci su opomenuti, ali nijedna fakcija nije dobila opomenu ni warn, vec usmene opomene da im se ne desavaju takvi kiksevi.

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Ako se dobro sjecam žalbe moraju biti unutar 24h pošto su moje 2 odbijene iz istog razloga
da tako je, ali ova je bila u ticketu na discordu dugo i nije preegledana.

Dobar dan !

Ako 3 ili 4 igraca krse pravila daje se opomena, ako 5+ igraca krse pravila dobija se warn fakcije [ Ovo moze da varira u zavisnosti od ranka clanova, da li je pocetni rank ili ne, handler moze uzeti u obzir to da ne bi davao opomenu ili warn fakciji ako su relativno novi clanovi u istoj ] / Pravila servera.

Ovde vidimo na snimku da je 2-3 coveka iz USPa krenulo prvo da puca, nakon toga 2-3 vojnika krenulo da puca u tebe.

Takodje ti si isao ka mestu blokade, a ne izvan blokade. Ovo sto su uradili nisu smeli. Da te pucaju bez adekvatnog RP razloga. Igraci su opomenuti, ali nijedna fakcija nije dobila opomenu ni warn, vec usmene opomene da im se ne desavaju takvi kiksevi.
aha okej, a ovi sto su me hapsili posle?, i tu je prekrseno vise pravila naprimer ovaj hapsi u pacifist rezimu, te isti mi preti maksimalnom?

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
I da realno ovo je za WARN, ne bitno koliko ih je bilo ih je 15 tu rekao mi je covek da idem bar iz PU-a ih je bilo 5+

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
I da realno ovo je za WARN, ne bitno koliko ih je bilo ih je 15 tu rekao mi je covek da idem bar iz PU-a ih je bilo 5+
takodje i 5+ vojnika.

Coa 💀SAFT

Coa 💀SAFT

.
Igrač
Pozdrav, sa tobom je Admin lvl. 1 Coa.
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrači su usmeno upozoreni od strane Glavnog Menadžera Legalnih Fakcija.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom