PREGLED U TOKU Forum | Žalba na igrača | №2637

PREGLED U TOKU
Status
Not open for further replies.
A

Andreeeej15

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Andrej Pantovic
- Vaš ID
598-856
- ID prekršioca
972-971 275-468 777-902
- Vreme prekršaja
od 16:00 do 16:03
- Opis situacije
Postovana Administracio lepo bih vas zamolio da ovaj problem resite u najkracem vremenskom roku :). Sanjao sam ruzan sad policija me je odmah sacekala i stavila mi lisice pitao sam zasto on mi je rekao imas masku ja mu kazem nemoj da zovem visu silu zato sto sam i ja radio u pu. On odma nakon toga meni skida lisice i nesto preti ja palim snimanje kasno ali lepo se vidi kako mene covek udara kolima posle toga ja ga jurim da vidim sta je problem na kraju udaram ga kolima i on povodom toga puca mene iz kola ja nastavljam da ga jurim preprecujem put on mene nastavlja da udara i pokusava da me gurne u tunel ... Ja stajem na sred puta placam kazne stavljam pancir i koristim vojnu prvu pomoc pancir stavljam zato sto se plasim za moj zivot krecem napred zato sto sam hteo do crvene garaze mene policajac pokusava da tejzuje iz kola ja zadriftujem na sred puta i on otvara vatru na mene ja sam se uplasio za zivot i uzvratio takodje koristio je safe zonu kada sam krenuo da se branim sa ledja su mi dosli iz bie i ubili me i dok su trcali vezali su mi lisice odmah me pretresali na sve to policajac ne konta da je to bia i krece da ih puca i na kraju dolazi neki 10 policajac i pretresa me dok sam mrtav i na kraju su me dokrajcili da iskrvarim.Takodje bih vas ljubazno zamolio da mi stvari budu vracene :))
- Dokazi
https://youtu.be/k28Gy08pa3Q
- Koju odluku smatrate pravednom
Sto veca kazna
Igrac 972-971 me je udarao kolima pucao iz kola 00:30 na snimku i pokusao da me tejzuje kroz auto i otvorio paljbu bez razloga
igrac 275-468 me je pretresao dok sam onesvescen i nije uzeo stvari
Igrac 777-902 me je takodje pretresao dok sam mrtav
SVE OVO SE VIDI NA VIDEO SNIMKU :)))

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba se PREGLEDA.

Zamolicu da ne brisete nikakve video dokaze niti da pisete ista dodatno u zalbi!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom