PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2772

P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872-102
- ID prekršioca
617-568
- Vreme prekršaja
28/5 17:56
- Opis situacije
Prvo mi trazio pare kod kazina, pa me pratio, zaneo auto na mene i udario me s ledja na motoru, i kada sam izvadio oruzje i samo verbalno raspravljao o takvoj voznji bez pucanja, lik je okrenuo auto na mene i hteo da me pregazi (NO FEAR) iako je puska uperena u njega, umesto da se izvini. Posle je opet zaleto auto na mene da me udari (opet NO FEAR i DM) i na kraju me ubio iz cista mira dok sam sedeo na motoru, a niti sam drzao oruzje niti sam hteo da pucam iako sam mogao bez problema da mi je to bila namera, vec samo da dobijem jedno obicno izvinjenje koje nekima ni intelekt ni ego jednostavno ne dozvoljavaju.
- Dokazi
https://youtu.be/slbiyYwDlJA
- Koju odluku smatrate pravednom
Sta god je potrebno da ovakve osobe nestanu iz grada, ili da se uvedu neka pravila zbog kojih nece smeti da ih prekrse.
Udaranje vozilom bez razloga, no fear ponasanje i ubijanje

P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Sto se tice mog pucanja, samo da napomenem da nisam prvi poceo i to sam uradio tek NAKON sto doticni nije pokazao strah niti se izvinuo vec hteo da me pregazi, tako da sam pucao u samoodbrani jer sam na motoru mnogo ranjiviji nego u autu, tako da bih verovatno bio vec tad ubijen da nisam zapucao.

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Sa obe strane su prekrsena slicna ili ista pravila.

Personalize

Top Bottom