PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №280

Status
Not open for further replies.
P

P4uN

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
Paun Gotti
- Vaš ID
983-925
- ID prekršioca
PD-BIA-VOJSKA-SP 244-012 boli ga Q
- Vreme prekršaja
16.12.2025
- Opis situacije
sve se vidi na snimku, stavili su barikade pored Orbite...
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=WM192jeK8wM
- Koju odluku smatrate pravednom
po pravilniku.. mislim da je sa vecinu org warn jer su tu veci rankovi koji bi trebali da znaju da ovo ne sme. i hocu ozbiljnu nadoknadu za ovo
Dosao sam normalno i probao bez ovog kacenja na forum da odradimo to. ja jesam prekinuo "RP" ne mogu da verujem da su 4 organizacije dosle i da niko ne zna pravila od njih, ja sam ucutao moje ljude i probao da se dogovorim sa ovim drzavnim organizacijama koja krse pravila grupno. ako je moja greska veca od njihove onda ne znam stvarno.... a ovaj sto ga boli q za admina mislim da zasluzuje poseban tretmanjaja

P

P4uN

Gost Prestolnice
Igrač
Dosao sam normalno i probao bez ovog kacenja na forum da odradimo to. ja jesam prekinuo "RP" ne mogu da verujem da su 4 organizacije dosle i da niko ne zna pravila od njih, ja sam ucutao moje ljude i probao da se dogovorim sa ovim drzavnim organizacijama koja krse pravila grupno. ako je moja greska veca od njihove onda ne znam stvarno.... a ovaj sto ga boli q za admina mislim da zasluzuje poseban tretmanjaja
poseban tretman*

P

P4uN

Gost Prestolnice
Igrač
ne znam da li ima veze to sto oni nas uopste nisu napali, nego su campali samo i eto.. cela akcija

P

P4uN

Gost Prestolnice
Igrač
ovo za warn kako hocete, bio sam pod utiskom... ali neka fer kazna je dovoljna, vidi se bezobrazluk u toku razgovora i jednostavno koriscenje toga sto su drzavna organizacija...

P

P4uN

Gost Prestolnice
Igrač
hoce li neko da pregleda ovo?

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Zdravo, sa tobom je Head of Forum & Deputy Lead Administrator | Nikola Živković
Ovako posto sam ja hendler vojske, ja se necu oglasavati povodom situacije, na ovu zalbu ce odgovoriti @Stanko Pletikosic | Stanko i @Cone |

P

P4uN

Gost Prestolnice
Igrač
Zdravo, sa tobom je Head of Forum & Deputy Lead Administrator | Nikola Živković
Ovako posto sam ja hendler vojske, ja se necu oglasavati povodom situacije, na ovu zalbu ce odgovoriti @Stanko Pletikosic | Stanko i @Cone |
samo se oglasite, ne kapiram zasto stoji zalba jos uvek

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom