PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2830

D

Dado Gmb

Batonga
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Dado Gmb
- Vaš ID
832-510
- ID prekršioca
977-145,979-180,959-131
- Vreme prekršaja
22:00
- Opis situacije
Ulazim in-game, spawnujem se na mestu gde sam izašao pre 3 sata, pozivam svoj auto, ulazim u njega i krećem. U jednom momentu ispadam iz auta i oko mene se stvara PD, koji me hapsi uz navode da sam im bežao i da nisam poštovao naredbu da se zaustavim. Govorim im sve vreme, ali oni teraju po svome i šalju me na 12 godina zatvora zbog nepoštovanja naredbe, bežanja, 4 spajsa i Skorpiona, za koji imam dozvolu.Pritom RP im je ravan nuli.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mP6cBiOkJsV4uAth_?invite=cr-MSxnMTcsNTE0MTk5NDcw
- Koju odluku smatrate pravednom
Vi odlucite
Ulazim in-game, spawnujem se na mestu gde sam izašao pre 3 sata, pozivam svoj auto, ulazim u njega i krećem. U jednom momentu ispadam iz auta i oko mene se stvara PD, koji me hapsi uz navode da sam im bežao i da nisam poštovao naredbu da se zaustavim. Govorim im sve vreme, ali oni teraju po svome i šalju me na 12 godina zatvora zbog nepoštovanja naredbe, bežanja, 4 spajsa i Skorpiona, za koji imam dozvolu.Pritom RP im je ravan nuli.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba se PREGLEDA.

Zamolicu da ne brisete nikakve video dokaze niti da pisete ista dodatno u zalbi!

P

PacaSRB

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav evo nas POV

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Nakon pregleda dostavljenih snimaka s obje strane, utvrđeno je da ste imali problem s igrom zbog kojeg niste uočili policijske službenike. Pregledom dokaza također je potvrđeno da su policijski službenici postupili pravilno i u skladu s pravilima, bez ikakvih propusta. Sukladno navedenom, vaša žalba se odbija.

Personalize

Top Bottom