PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2840

D

Dado Gmb

Batonga
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Dado Gmb
- Vaš ID
832-510
- ID prekršioca
977-145,979-180,959-131
- Vreme prekršaja
22:00
- Opis situacije
Ulazim in-game nakon 3 sata i spawnam se na mesto gde sam izašao pre 3 sata. Pozivam svoj auto, a PD me tejza i hapsi uz navode da sam bežao i nisam poštovao naređenja. Šalju me na sud i dobijam 12 godina i 200.000 dinara kazne za 4 spajsa, skorpion za koji imam dozvolu i već prethodno navedeno u tekstu,na sve to mi Bane Bojanic na mail salje kako nisu iz pd-a zadovoljni sa kaznom i cim budem ingm da se javim da se sud ponovo ponovi a ja vec odlezao demorgan ,mislim da ovo vise nema smisla.. Lažna optužba i generalno ne znam zašto sam, od celog grada i toliko igrača, baš ja toliko zanimljiv BIA-i i PU-u. Pritom im je RP ravan nuli.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mP6cBiOkJsV4uAth_?invite=cr-MSxnMTcsNTE0MTk5NDcw
- Koju odluku smatrate pravednom
Najstroziju.
Ulazim in-game nakon 3 sata i spawnam se na mesto gde sam izašao pre 3 sata. Pozivam svoj auto, a PD me tejza i hapsi uz navode da sam bežao i nisam poštovao naređenja. Šalju me na sud i dobijam 12 godina i 200.000 dinara kazne za 4 spajsa, skorpion za koji imam dozvolu i već prethodno navedeno u tekstu,na sve to mi Bane Bojanic na mail salje kako nisu iz pd-a zadovoljni sa kaznom i cim budem ingm da se javim da se sud ponovo ponovi a ja vec odlezao demorgan ,mislim da ovo vise nema smisla.. Lažna optužba i generalno ne znam zašto sam, od celog grada i toliko igrača, baš ja toliko zanimljiv BIA-i i PU-u. Pritom im je RP ravan nuli.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Dupla zalba.

Personalize

Top Bottom