PREGLED U TOKU Forum | Žalba na igrača | №2867

PREGLED U TOKU
Status
Not open for further replies.
R

Rajo Bubanja

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:2
- Vaš in-game nickname
Rajo Bubanja
- Vaš ID
639-315
- ID prekršioca
952-809,883-743,851-296
- Vreme prekršaja
6/2/2026 22:22
- Opis situacije
Vozim motor normalno nalece auto koji me dize 10m u vis izlaze 3 policajca u undercover ponasaju se bahato i bezobrazno potom me lise slobode bez upozorenja i razloga dolazi ljubicasti auto sa zatamljenim staklom dje 1 od policajaca kaze e ovaj mi treba prvo to je mg jer on vidi po id ko je u pitanju potom 3 policajca izlaze sa mg puskama kao da su narko kartel ne policija ljubicasti auto odlazi oni me posle 100m ostavljaju na sred ulice da me pretresaju dje ja nemam nista i kazem da nemam pasos pa me vode na identifikaciju ja kazem da imam problem sa krvotokom jer su mi prejako zavezali na sta on meni kaze dobro gospodine bubanja da naglasim bez /me komande su to radili posle me vode u prostoriju za pretres dje kaze policajac preturam po dzepovima kao da smo na pijacu vidi da nemam nista i izvodi me ispred bez rijeci i samo odlazi znaci pored svega toga od me samo izvede i ode uz to bih dodao da mi na pocetku nisu rekli ni prava ni ponudili advokata kao ni rekli po kojim clanovima sam lisen slobode u dokazima sam ostavio 99% videa samo na drugi imam dje su me svezali i udarili autom
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mPU2NwaZgI3YcY1Ub?invite=cr-MSw5NXgsNDg2ODMyNDMy
- Koju odluku smatrate pravednom
s obzirom da ih je bilo 3 neka administracija donese odluku
drugi video cu dodati naknadno

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba je na PREGLEDU i dostavljena Hendleru Policijske Uprave.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom