PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2878

Cupony

Cupony

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Cupony Belaybeg
- Vaš ID
938-045
- ID prekršioca
639267
- Vreme prekršaja
03.06.2026 20:30
- Opis situacije
Sjedem u auto otvorim nanas da propratim cjene u tome me zove zena hajde da popijemo kafu, ja odem da popijem kafu, posle par minuta posto kostitim bluethoot slusalice, da cujem kad me neko zove na tlefomn da mogu doci da se javim, cujem opucnje i govorim zeni neko me ubija u igri samo da odem opaliti F8, gdje moj sin koji isto igramo u istom gaming roomu kaze jeste evo ubio neko i dovrsio.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mQgJpSgR6cVHPQ7Al?invite=cr-MSxnYmYsNTQ5Mzg0NDg1
- Koju odluku smatrate pravednom
Ubijijanje AFK igraca DM i Demorgan i Pasifist na 1 dan, jer se dosta ljudi vec pozalilo da odticni ide i samo DM ljude bez ic razloga. Bez ikakvog IC povoda ovo se treba maknuti iz grada jer ovakvi mentoli samo narusavaju ugled BMRPa koji je stvarno na putu da bude jedan od najacih balkanskih server. Hvala
Zacnije zalba na Ne igraca i iskompleksiranu osobu, cak je okradeno ime od pravog Petra Marasa koji je momamk za primjer za osnovu ove hajmo ga nazvadi " covjeka"

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Igrač pod ID-em 839-267 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.10.

Personalize

Top Bottom