P
Petar Uskokovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Petar Uskokovic
- - Vaš ID
- 872-102
- - ID prekršioca
- 851-296 Nevenko Maric
- - Vreme prekršaja
- 05/06 03:15
- - Opis situacije
- Dosao sam mirno na pecaliste da vidim ima li koga poznatog pre nego sto odem na spavanje i doziveo neopisivu scenu napadanja, vredjanja i matretiranja jedne iste osobe koja mi priredjuje takve scene vec mesecima. Vredjao me i obarao s motora.Zatim sam pobegao i vratio se jer nisam ni video one zbog kojih sam dosao, medjutim doticni je nastavio da eskalira situaciju i preko granice podnosljivog. Sve dalje sto je usledilo se vidi u snimku i detaljnom opisu predmeta. Prilazem i sliku poruke koja je prethodila celom dogadajaju, na koju naravno nisam odgovorio jer te provokacije traju vec dugo i odavno ih ignorisem, ali fizicke napade vec ne mogu da tolerisem,
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Ona koja bude efikasna i dala rezultate za trajnom promenom,
Bahato, agresivno i nedozvoljeno ponasanje sluzbenog lica, vredjanje, maltretiranje i zloupotreba polozaja i iskoriscavanje istog u resavanju privatne svadje sa civilom. Neosnovano hapsenje, pritom bez ikakvog argumenta, primene sluzbenog protokola ni rutine kakvu organi reda moraju primenjivati. Lazna optuzba i hapsenje zbog nosenja "ilegalnog oruzja" bez ikakve prethodne provere dozvole iliti interesa da proveri i dobije ikakvu informaciju o tome, jer je bio obuzet omalovazavanjem i nasilnim obaranjem mene sa motora, sto se desavalo i neposredno pre ovog dogadjaja zbog cega sam moram da pobegnem i bio sprecen da razgovaram sa prijateljem na pecanju, pa sam se zato i vratio da se javim i pozdravim kada se on navratio i nastavio sa maltretiranjem. Sto se tice tog obaranja s vozila, takodje je nedozvoljeno bez iskljucive potrebe, motiva i nuzde za tim, jer sam mirno prisao ljudima dole i pazio da nekog ne zakacim dok nisam bio prinudjen da nekontrolisano pobegnem zbog maltretiranja i ometanja pa sam greskom zakacio jednu prolaznicu sto je bilo nenamerno i u zaru bezanja od nasilnika. Takodje se nije ni identifikovao niti pokusao da do dobije ikakvu informaciju o tome, jer niti je oruzje ilegalno niti mi je zabranjeno da ga posedujem. Hapsenje bez ikakve optuzbe u dosijeu i bez ponudjenog advokata, kao i krsenje svih gradjanskih prava ovakvom primenom sile. Licni sukob sa doticnim traje vec mecima jer me je prevario i prodao vozilo sa polupohabanim motorom, i umesto da mi nadoknadi stetu on je sa njegovim prijateljem Markom Kecmanom samo krenuo u sve vece provokacije i obracune samnom na dnevnom niovu. Cesto dobijam uvrede od doticnog preko SMS-a ili uznemiravanjem pozivima, a dokaz tome prilazem sliku poruke koju je poslao bas neposredno pre ovog dogadjaja (02:19), te se stoga treba zapitati da li mu je uopste mesto u fakciji gde se nalazi i kakav ugled i sliku te organizacije pokazuje svojim "primernim" ponasanjem.