PREGLED U TOKU Forum | Žalba na igrača | №2946

PREGLED U TOKU
Sova

Sova

Batonga
Igrač
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
Sova Avos
- Vaš ID
534-971
- ID prekršioca
162-519, 345-798 , 686-887 , 808-866
- Vreme prekršaja
18:33
- Opis situacije
3+ clana odbili su dati legitimaciju a svi su ucestvovali u mom privodzenju
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=shShRFVDpgs
- Koju odluku smatrate pravednom
Warn na organizaciju
Masnovno prekrsena pravila od strane Zandarmerije
Dakle kao sto se vidi na video kao UNDERCOVER AGENT vozim se prema mosticu ispred Zandarmerije, ugledam da se nesto desava okrecem vozilo da bi isao nazad
Zaustavljajume da izadjem i sve je to OK ali tvrde kako sam ja usao u posed Zandarmerije sto se vidi da nije istina, tu pocinje rasprava, vezuju me i odvode u celiju
gde se desavaju krsenja pravila, ja sam izdvojio neke delove da lakse mozete pogledati jer je duzi video, Koliko znam Drzavni sluzbenik mora dati legitimaciju a oni su odbili i nisu mi je dali
Svaki sluzbenik koji je bilo koju radnju radio na meni bila mu je zatrazena legitimacija nisu dali, na kraju videa jos kaze slobodno kaci znaci 3+ clana su odbila dati legitimaciju

1:20 "Sad cu da ti zovem" (ZNA DA SAM BIA) MG-a al ajd izvukao se nije do kraja rekao
3:30 Imam masku na licu, Ona zna da sam ja na pasosu MG
3:50 Prica kako su me kickali i ako je receno da niko ne smije biti kickan
07:00 Trazim od svih legitimaciju koji su ucestvovali (NISAM JE DOBIO)
13:05 PONOVO Trazim legitimaciju od ucesnika hapsenja i na ovom delu ODBIJAJU SVI DATI LEGITIMACIJU (svi koji su ucestvovali su prekrsili FailRP jer niko nije dao legitimaciju) Na koji nacin je ko ucestvovao pise ispod
162-519 Vezao me i vodio u celiju Vreme 1:30
686-887 skida masku i pretrazuje Vreme 5:33
808-866 Pretrazuje Vreme 3:58
345-798 MG Vreme: 3:30

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba se PREGLEDA.

Zamolicu da ne brisete nikakve video dokaze niti da pisete ista dodatno u zalbi!

(Snimak ce biti prosljeden hendleru na pregled.)

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Tata se vratio!
Chief of Forum Team
Legal Faction Leader
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Zdravo, sa vama je Chief of Forum Team | Nikola Živković

Zamoliću da ne brišete nikakve video dokaze, situacija će biti razmotrena sa ostatkom administracije.
(Situacija će biti rešena u naredna 72 sata, bićete obavešteni o daljoj odluci.)

otacsile

otacsile

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Poštovani undercover agente, po RP-u ako si u civilu i tako dodjes u kasarnu zatamnjenim automobilom ja ne znam da si ti agent BIA sve dok mi ne das legitimaciju, istrest cu te iz gaca nemas ti sta da trazis ispred kasarne pogotovo da izadjes i da se ne legitimises jer danima ljudi upadaju u kasarnu i administracija je upoznata sa tim problemom, smatram da se ponašaš kao dijete i ovo je drugi put u 2 dana da provociraš ispred kasarne bez ikakvog razloga, o svemu ovome cu uputiti tvog nadredjenog.

otacsile

otacsile

Batonga
Igrač
Ustvari evo sada sam dobio informaciju da si dobio otkaz iz 2 legalne frakcije, vjerovatno je do njih nije do tebe uopste...

Sova

Sova

Batonga
Igrač
Poštovani undercover agente, po RP-u ako si u civilu i tako dodjes u kasarnu zatamnjenim automobilom ja ne znam da si ti agent BIA sve dok mi ne das legitimaciju, istrest cu te iz gaca nemas ti sta da trazis ispred kasarne pogotovo da izadjes i da se ne legitimises jer danima ljudi upadaju u kasarnu i administracija je upoznata sa tim problemom, smatram da se ponašaš kao dijete i ovo je drugi put u 2 dana da provociraš ispred kasarne bez ikakvog razloga, o svemu ovome cu uputiti tvog nadredjenog.
Opet prica "dodjes u kasarnu" niko nije usao u kasarnu :) Ti ces nesto istrest iz gaca, istresaj ti ali krsite rp pravila zato i jeste okaceno ovdje, za kickove nesto govoris, da kickan sam A receno je da niko ne bude kickan i to je prekrseno ;)

otacsile

otacsile

Batonga
Igrač
Opet prica "dodjes u kasarnu" niko nije usao u kasarnu :) Ti ces nesto istrest iz gaca, istresaj ti ali krsite rp pravila zato i jeste okaceno ovdje, za kickove nesto govoris, da kickan sam A receno je da niko ne bude kickan i to je prekrseno ;)
Govorim ti za BIA i USP za Zandare me ne interesuje, a poznavanjem rada proslog komandira znam da cin koji si imao nije zasluzen

Personalize

Top Bottom