P
Petar Uskokovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Petar Uskokovic
- - Vaš ID
- 872-102
- - ID prekršioca
- 448-462
- - Vreme prekršaja
- 14/6 12:28
- - Opis situacije
- Vozio sam normalno u svojoj traci, cak i stao na raskrsnici sto vecinom uverk radim u cilju autenticnosti RP voznje, medjutim nekoliko vozila su doletela iz suprotnog smera i zakucali se u mene. Jedan je pobegao pa kad sam ikritikovao ovog drugog zato sto tako vozi, cak i pre nego sto sam zavrsio vec je potegao za oruzjem i osuo rafal po meni. Pokusao sam da pobegnem ali mi je unistio auto jer nemam oklop niti mi treba s ozbirom da ne pucam ni na koga (makar ne prvi kad budem dovoljno isprovociran) niti igram s tim ciljem. Zatim je opet dosao do mene i ubio me bez obzira sto sam ga upozorio da ce biti snimljen i prijavljen, a na kraju je i ukrao vozilo. Tako da, kao i mnogo puta do sada, zivotinjski maniri da ne zalazim u dublju analizu. A pitam se jel vrednije potegnuti i sam za puskom i izrokati kretena na licu mesta pre nego sto mu i padne na pamet da zapuca jer ovo prijavljivanje mi ne deluje vise vredno trosenja vremena posto ne vidim da se ista menja. Ali nadajmo se najboljem, jos uvek verujemo u vas! :))
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Ostru i rigoroznu
Ubijanje bez razloga kao i nekoliko drugih RP prekrsaja kao sto su voznja u suprotnoj traci i sudar zbog toga, kao i neprihvatanje kritike zbog istog vec se odmah poteze za oruzjem