PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №308

Status
Not open for further replies.
Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Pero DiLauro
- Vaš ID
724-182
- ID prekršioca
Vidi se u video
- Vreme prekršaja
18:00
- Opis situacije
Bili smo na pljacku familije, u momentu kad su me policajci ubili (ne znam ni da li su policajci a videce se i u videu zasto) oni su usred pucnjave koja se dogadjala dosli i mene uhapsili posle tog kad su usli je pucnjava zavrsila i kad su svi moji pali i bili uhapseni ja sam dobio obavestenje da se moj auto pretresuje bez naloga od PU/BIA itd itd. Posle kad su me stavili u automobil je bukvalno receno bilo da je dosao **SUDIJA** na pucanje. I na kraju kad sam im reko da trazim **NALOG** dobio sam odgovor sa : "E sad ce mi da pripravimo tvoj nalog" i sa gestom od policajca koji je bio pored kako si pipa svoj polni organ zvan Kurac. Ovo je cista sramota.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lKklAvj5laoOE3ZV-?invite=cr-MSxFRDUsNDM5NTEzNzcy&v=30 , https://medal.tv/games/gta-v/clips/lKkq4Gcvj_atiuM4e?invite=cr-MSxVQ3ksNDM5NTEzNzcy&v=0 , https://medal.tv/games/gta-v/clips/lKkr2Ra8mPbjw3nfZ?invite=cr-MSxYTzUsNDM5NTEzNzcy&v=30
- Koju odluku smatrate pravednom
Najveca kazna.
Bili smo na pljacku familije, u momentu kad su me policajci ubili (ne znam ni da li su policajci a videce se i u videu zasto) oni su usred pucnjave koja se dogadjala dosli i mene uhapsili posle tog kad su usli je pucnjava zavrsila i kad su svi moji pali i bili uhapseni ja sam dobio obavestenje da se moj auto pretresuje bez naloga od PU/BIA itd itd. Posle kad su me stavili u automobil je bukvalno receno bilo da je dosao **SUDIJA** na pucanje. I na kraju kad sam im reko da trazim **NALOG** dobio sam odgovor sa : "E sad ce mi da pripravimo tvoj nalog" i sa gestom od policajca koji je bio pored kako si pipa svoj polni organ zvan Kurac. Ovo je cista sramota.

L

LAWRY

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Kakav nalog zelis da dobijes na oruzani napad to nije RP situacija

N

Neca miskovic

Gost Prestolnice
Igrač
Stefke samo mi reci kako je pljacka porodice OOC event?

N

Neca miskovic

Gost Prestolnice
Igrač

Attachments

• IMG_0010.png
    IMG_0010.png
    321 KB · Views: 24
Aleksandar Jakovljevic | stefkee

Aleksandar Jakovljevic | stefkee

Šmeker
Igrač
N

Neca miskovic

Gost Prestolnice
Igrač
Mihajlo Nikolic | Cofilinko

Mihajlo Nikolic | Cofilinko

Šmeker
Igrač
Pozdrav. Sa tobom je Administrator Level 1 Mihajlo Nikolic.
Zalba je PRIHVACENA.
Igrac sa ID-em 118-270 ce biti kaznjen za krsenje pravila projekta 4.2.
Sto se igraca koji Vam pretresa vozilo tice, imaju pravo to da rade ali nemaju pravo da pretresaju i zapljenjuju stvari koje imate kod Vas.
Po pitanju sudije i odlaska na OOC Event koji nije skladiste dobice verbalnu opomenu.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom