PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №3147

Z

zijadturkovic22

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
edin izetbegovic
- Vaš ID
330 176
- ID prekršioca
ovaj sto psuje vidi se id
- Vreme prekršaja
3:20
- Opis situacije
Mgaju, dmaju, toxic provociraju napali su mene
- Dokazi
https://youtu.be/sk7gbxNUtLk ovo je dokaz za toxic
Znaci prije toga sam bio provociran od strane njih mi smo se razisli aj sam pricao adminu sta rade ne bitno. Prave probleme u gradu uglavnom, pravili su probleme bijelima i izbusili su ih, poslije kad su ubijeni oni su poceli i mene pucat opet jer su OPET pravili problem ja sam se tu provlacio kroz to pazeci da ih ne raznesem ali su udarali ljubicasto auto, prvi su pucali tako da sam ja u samo odbrani stao i pucao nazad jer su sjeli u vozilo, te zatim on MENE UDARI, sto koliko znam ne smije udari me da me baci da nemam mogucnost ni bijezanja ni pucanja ni niceg, malo pred sto sam ustao opalio sam metak ali nisam bio spreman jer su me razvalili, Takodjer MG voice su radili ili mg ID ne znam koje jer sam radio prije u PU i oni su se sjetili da sam izbacen. Nazalost taj dio mi nije klipan ali za sada kada su me ubili poceo je da govori sad cu mu jebat ma sad cu mu jebat sve, to uopste nije normalno cuj da mi jebe sve, sta on zna jel imam nekog ko nije dobro cuj da mi JEBE SVE, pa ovo je igrica jebemu zivot a ne toxic dm server, svako ih je pucao sa razlogom i samo prave probleme. Za sta se zalim ovdje za NLR, jer me se sjetio, i za TOXIC!

Dokaz za NLR:

DOKAZ za UDARANJE AUTOM I ZA TOXIC: (dobro poslusajte 0:40 do kraja znaci cuje "sad cu ti jebem sve cuje se S ali morate pazljivo ovo VE da cujete:

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, Sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša žalba je
ODBIJENA

Razlog: Na videu se ne vidi krsenje pravila od strane igraca, psovali su vas koliko vidim IC zbog situacije,, takodje ne vidim sta je bilo pre te situacije.

Personalize

Top Bottom