Tedi Cortex
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Tedi Bik
- - Vaš ID
- 642-721
- - ID prekršioca
- 917-997
- - Vreme prekršaja
- 21:56-59 24.11
- - Opis situacije
- skam u zamenu kola
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Ako moze da mi se vrati auto
Stavio sam oglas da prodajem/menjam Merin C32 A-MG.Lik mi se javio i kaze "ej oces li zamenu za M6" ja kazem ma ne brate kako ta zamena kad M6 vrijedi vise nego Mecka.On kaze "de se nalazis da dodzem da vidim mecku, ja kazem dodzi pijaci sam drugi sprat vidi.Ja kao mislim aj prodacu mu ako mu se svidja (ja se izvinjavam snimio sam dio gde smo poceli vec da se menjamo posto mi malo komp slabiji i ne moze da snima gamplay celosno.) Posle to doso je na pijaci sa RS6 i kaze lepa mecka svaka cast kaze oces da menjamo i da mi doplatis jos 4 miliona , ja kazem druze nemam te pare brate da bi imo bi se menjali lep je auto. Pritom on kaze pa ajde da se menjamo ovako brate ne treba mi M6 vec imam ovu RS6cu.Ja kazem ono pa jest RS6 je 3x skuplji od taj M6 i gledam da je lik bas ima para IC . I ja kazem ma ne buraz gde mi dajes auto od 8-10 miliona a ja ti dajem mecku sto vrijedi 3 miliona . On kaze ma ne ajde brate sta ce mi M6 smara me M6 vec imam RS6 ne treba mi to . Meni postane sumnjivo pritom niko ne daje takvo auto brate za neko sto vrijedi manje ako nije ono bas da imas pare i da te boli uvo pardon . I idemo do garazu da izvadi on M6 i kao ja mu kazem brate ajde sto da pocnemo , i on kao aj ti prvi . Ja sam svestan sta moze da se desi pritom igram Vec dugo vreme RP i znam da ce da skamue ali ipak sam hteo da vidim srecu mozda covek ce da ispadne fer (pritom nije bilo tako nazalost.) i kazem brate mogu li sekund da pustim kamericu brate nije mi ovo bas sveedno ipak sam grindo za auto brate. I on kaze ma brate lagano nije problem sta brines slobodno pusti . I ja kazem pa dobro super znaci nema da me scamuje ipak kaze tako . I posle to otisli mi na pijaci ponudio mu ja ona kao nesto prica jao moram vidim karticu udze u M6 i ode.
Posle sve ovo sto sam napiso koi i da cita . Ako moze ili nije Problem da mi se vrati auto taj "Merin C32 A-mg" imao je full stakla zatamjena i druge felne ne znam za motor da li imao bolji ali bar nek mi se vrati auto i posle vi odredite za kaznu na igraca , posto sam video da neko drugi ima vec report za njega za VDM tako da ne znam.
Cekam Odgovor.
Posle sve ovo sto sam napiso koi i da cita . Ako moze ili nije Problem da mi se vrati auto taj "Merin C32 A-mg" imao je full stakla zatamjena i druge felne ne znam za motor da li imao bolji ali bar nek mi se vrati auto i posle vi odredite za kaznu na igraca , posto sam video da neko drugi ima vec report za njega za VDM tako da ne znam.
Cekam Odgovor.