Cesare Pacciotti | Pero
Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Cesare Pacciotti
- - Vaš ID
- 724-182
- - ID prekršioca
- PU
- - Vreme prekršaja
- 18:00
- - Opis situacije
- Napisano
- - Dokazi
- U prelogu su gore postavljeni.
Untitled - Clipped GTA V with Medal.tv
Watch Untitled by doublepacked and millions of other GTA V videos on Medal. #gtav, #grandtheftautov
medal.tv
https://medal.tv/games/gta-v/clips/n06XcBPukj4glY8-a?invite=cr-MSwxRXMsNDM5NTEzNzcy&v=300 (Kapetan policije mi trazi da pricamo na drugim jezikom sto se odma RP zavrsio, maltene on je bio zavrsen odavno..)
Sedim AFK, pravim video klip na CapCut-u i vracam se ingame jer vidim da su moji ljudi tu, vodi se neka tematika sta rade pojedinci nema veze, nakon toga ja idem da se vozikam napred i vidim da je neki od nasih startan od policije i po RP-u ja kazem mu ajde momce stani tamo, nakon toga momci iz PU-a poceli malo da piju magnezijum i da znaju da sam ja "Crveno Lice" nakon toga sam poceo da ih pratim, uprkos tome moj clan je poceo da puca na njima i jasno se na snimku vidi da nisam hteo da se radi to pucanje i blokirao sam mu vidnost ispred, nakon toga sto sam bio "blokada" idem da ih pitam zasto MG-ate i znate da je crveno lice, na sto su to meni izvadili puske i poceli da me pucaju, da me DB-aju i tako dalje sve dok me nisu ubili, nakon toga su poceli da rade RTA. Nakon posmrtavanja oni ponovo rade MG (drugi link) i spominju crvena lica...
Nakon dolazka u PU, momci ponovo zavrsavaju roleplay sa time sto mi se nudi da pricamo na drugim jezikom da mi se "objasnu stvari"...
Ovo je cista sramota od bivseg lidera PU-a Eliana Petrovica, maltene i cudi me koliko lice moze da se promeni...