PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №3337

L

luka b

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
luka bojovic
- Vaš ID
669-153
- ID prekršioca
210-690
- Vreme prekršaja
00:37
- Opis situacije
bio sam zaustavljen od strane policije pikljucila se i bija vozio sam kombi kao gradjanin beograda. Po ovom video kao sto se vidi na ovom snimku vidi da pripadnik bije me ispituje neke stravi koje ja nemam veze sa tim i zeli da me nagovori da krenem sa njim u stanicu i daje mi laze optuzbe. Njegov id 210-690 decko je dosao niodkud i da me pita neka pitanja koja nemaju veze sa situacijom navodo me pita sto vozim kombi svako na ovom svetu moze da vozi sta god zeli.
- Dokazi
https://youtu.be/g4VEfp1KgTQ
bio sam zaustavljen od strane policije pikljucila se i bija vozio sam kombi kao gradjanin beograda.
Po ovom video kao sto se vidi na ovom snimku vidi da pripadnik bije me ispituje neke stravi koje ja nemam veze sa tim i zeli da me nagovori da krenem sa njim u stanicu i daje mi laze optuzbe.
Njegov id 210-690 decko je dosao niodkud i da me pita neka pitanja koja nemaju veze sa situacijom navodo me pita sto vozim kombi svako na ovom svetu moze da vozi sta god zeli.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: BIA kao drzavno tijelo ima pravo da vas ispituje neke stvari,vi ste odbili i oni su vas pustili te samim time nije nista prekrseno.

Personalize

Top Bottom