B
bogdanlazic
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- bogdan lazic
- - Vaš ID
- 252-115
- - ID prekršioca
- 998-751 463-994
- - Vreme prekršaja
- 14:36
- - Opis situacije
- sve je krenulo kada su se zabili u mene i ja sam pratio ih i pokusao da bjezim kada su upalili rotacije tijekom bjezanja pucano je na meni sto se vidi po vozilu drugo vezan i pretresan bez razloga i ikakih uputa i upozorenja na videu vidimo kako sam izasao iz auta zatvoren prozor sve tejzan da me izbace ostatak videa dobivam kaznu po nekom clanku od 60k sti nepostoji i neradi se tako i kada sam pokusao bjezat dobivam tejz kroz vrata zatvorena i prozor zatvorren jos se vidi da puca u spojler od auta
- - Dokazi
- imam video samo neznam kako da ga ubacim
- - Koju odluku smatrate pravednom
- to vi procjenite
sve je krenulo kada su se zabili u mene i ja sam pratio ih i pokusao da bjezim kada su upalili rotacije tijekom bjezanja pucano je na meni sto se vidi po vozilu drugo vezan i pretresan bez razloga i ikakih uputa i upozorenja na videu vidimo kako sam izasao iz auta zatvoren prozor sve tejzan da me izbace ostatak videa dobivam kaznu po nekom clanku od 60k sti nepostoji i neradi se tako i kada sam pokusao bjezat dobivam tejz kroz vrata zatvorena i prozor zatvorren jos se vidi da puca u spojler od auta neda mi da video stavim ako mozet da preko discorda pokazem ili nesto