P
Petar Uskokovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Petar Uskokovic
- - Vaš ID
- 872-102
- - ID prekršioca
- 390-822
- - Vreme prekršaja
- 7/1 02:12
- - Opis situacije
- Poceo sam da skrecem kamionom sa prikolicom na petlji autoputa gde je potrebno prostora kako bi se kamion "zalomio" a lik je hteo da me pretekne i zakucao se u mene. Ja sam na brzinu kliknuo pogled unazad i nisam nikog video vec sam samo osetio da se neko zakucao u kamion i tek onda ga video pored sebe. S obzirom da je u pitanju super sportsko vozilo, mogu samo da nagadjam koliko je brzo isao. Onda je zapoceo diskusiju oko osiguranja i navodno zvao policiju, sto sam i ja zahtevao, ali se vrlo brzo pocelo okupljati vise vozila u istim bojama, i vec sam pretpostavio o cemu se radi. Onda su uperili puske i terali da izadjem, i kada sam ukljucio kamericu izresetali su me. Ako mi se ova prijava ne usvoji, ili se i ja okrivim za neku glupost a sve vreme pokusavam da ga otkacim i nastavim sa voznjom jer mi ide booster, onda ce mi ovo biti poslednja prijava i krecem da uzvracam na isti nacin kako se i prema meni postupa, pa ko prezivi pricace, zasto sto ove prijave gube svaki smisao ako zamerate zasto se ja ne cujem ili trazite dlaku u jajetu u vezi pravila prijave, kao mnogo puta dosad umesto da se usredsredjujete na sustinu problema.
- - Dokazi
- https://youtu.be/RKgnjc2Ctag
Maltretiranje zbog sudara, pretnje i ubistvo zbog ukljucivanja kamere. Kao sto mi se cesto desava, komp mi je preopterecen i ne cuje se zvuk mog govora ali ako se budete fokusirali na sustinu prijave, nece vam ni biti bitno sta sam ja polemisao sa njim, sto svakako nije bila motivacija ubistva.