PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №3353

Status
Not open for further replies.
Z

zijadturkovic22

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
edin izetbegovic
- Vaš ID
330 176
- ID prekršioca
BIA, sve je u snimku!
- Vreme prekršaja
4:00
- Opis situacije
Masovno krsenje pravila
- Dokazi
(https://youtu.be/iE3QDClOxUM 1 2 https://youtu.be/NQrn8VdwTl8
Kao prvo sto sam ja primjetio VDM, NONRP, FAILRP MG, PG, I sta jos vi mozete primjetiti. Takodjer RP2WIN ja cu navesti tacno gdje i kad ja smatram da je to bio prekrsaj!

snimak 1
snimak 2

ZA PRVI SNIMAK 1 (
) :
Isto nije vdm vidi se da skrece u mene i zabija se.

287-111 DM: Puca jer ne mogu da me uhvate? U 1:03
797-091 PG: Dok je na podu i dok ja trcim on me veze? u 1:21
533-583 PA/NONRP: On kao bia policajac BIA kao NAJELITNIJA SPECIJALNA POLICIJA da se ponasa ovako da rokce kao svinja da izvinete i da govori joooj sta cemo mu raditi dok stenje? stvarno nije uredu ovo od nekog ko je policajac ili specijalac ovako se djeca ponasaju. u 1:30
838-936 MG: On mjesa NONRP chat sa ovom RP situacijom. u 1:39

ZA DRUGI SNIMAK 2 (
) :

Da odma navedem za pocetak snimka da razlog zasto sam govorio "jel me cujete ingame" je to sto kad ne drzim mikrofon probija mi vidi se u snimku da nisam drzao mikrofon testirao sam
797-091 NONRP u 00:47: To je njegov glas cuje se u proslom snimku i u trenutnom spominje neku struju u roleplayu, grmi mu kao i nestat ce mu struja???
838-936 RP2WIN u 1:34: Zna i on sam da me onaj sto je bio na podu vezao ali roleplaya u svoju korist da on pobjedi.
838-936 NONRP u 4:30: Spominje neki facebook??
838-936 NONRP u 8:09 : Prica drugi jezik odnosno mga odgovara na ono nonrp prica drugi jezik koji nisam primio
533-583 MG u 10:22 : Cita nonrp i govori mi da ne smijem pisati
797-091 MG u 10:36 : I on mga sve jasno u snimku.

ako ima neki problem sa nekim snimkom javite mi.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba se PREGLEDA.

Prijava je proslijeđena hendleru na pregled.

Danijel Tanasijevic | Cobra

Danijel Tanasijevic | Cobra

Batonga
Kliper I
Igrač
Pozdrav, na navedenu zalbu bih zeleo da odgovorim i kontra zalbom jer je igrac koji je postavio trenutnu zalbu na nas postavio iseceni deo gde se samo vidi i naravno kako on nas udara sa ciljem provokacije jer da je hteo da pobegne jednostavno bi otisao dalje, a kretao se rikvercom na 30 metara distance kontantno, pritom sa ukradenim mojim vozilom koje je ukrao pre manje od 1 minuta pre situacije koju je okacio i to vozilo krade pred 5-7 sluzbenika PU-a ispred stanice iste. Navedeni igrac nas je celu noc provocirao jos kao rezultat prvog hapsenja zbog tog jer smo ga ja i kolega uhapsili i nakon toga je dolazio do mene sa ciljem provokacije.

dela053

dela053

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba se PREGLEDA.

Prijava je proslijeđena hendleru na pregled.
Pozdrav, na navedenu zalbu bih zeleo da odgovorim i kontra zalbom jer je igrac koji je postavio trenutnu zalbu na nas postavio iseceni deo gde se samo vidi i naravno kako on nas udara sa ciljem provokacije jer da je hteo da pobegne jednostavno bi otisao dalje, a kretao se rikvercom na 30 metara distance kontantno, pritom sa ukradenim mojim vozilom koje je ukrao pre manje od 1 minuta pre situacije koju je okacio i to vozilo krade pred 5-7 sluzbenika PU-a ispred stanice iste. Navedeni igrac nas je celu noc provocirao jos kao rezultat prvog hapsenja zbog tog jer smo ga ja i kolega uhapsili i nakon toga je dolazio do mene sa ciljem provokacije.
Lice nonstop koristi non rp ne uprave svrhe i provocira citavo vrijeme a i vec je krsio pre toga pravila mg a i kao sto je receno krade vozilo ispred pu pred 7-8 sluzbenika

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Tema će biti zaključana dok hendler ne donese odluku, kako se ne bi davale informacije koje nisu potrebne ili koje hendler nije zatražio.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Igrač pod ID-em 330-176 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.12.
Igrač pod ID-em 533-583 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.11.

Igrač pod ID-em 838-936 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.11.
Igrač pod ID-em 797-091 će biti kažnjen po Pravilu Projekta 4.8.
(Uz odluku hendlera takodjer ce BIA biti usmeno opomenuta.)

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom