PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №35

Status
Not open for further replies.
Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Pero DiLauro
- Vaš ID
724-182
- ID prekršioca
463-994
- Vreme prekršaja
19:00 do 19:30
- Opis situacije
Hteli smo da pobegnemo sa zatvora ja i jos 4, dodje ovaj gospodin i ubija nas sve, okej to nije problem. Posle idemo da ga pitamo da nam da da radimo i on nama ladno kaze ne moze zato sto ste hteli da pobegnete od zatvora. Kako on moze da zna ko smo mi kad se je RP zavrsio? Cisti MG.
- Dokazi
https://youtu.be/o8WdqpJRRZw
- Koju odluku smatrate pravednom
Sto strozija kazna.
Hteli smo da pobegnemo sa zatvora ja i jos 4, dodje ovaj gospodin i ubija nas sve, okej to nije problem. Posle idemo da ga pitamo da nam da da radimo i on nama ladno kaze ne moze zato sto ste hteli da pobegnete od
1764099038960
zatvora. Kako on moze da zna ko smo mi kad se je RP zavrsio? Cisti MG.

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
Reaction score:6
Jos places? po forumu e moj ti @Petar_Mihajlovski vidi se na klipu da ste u skladistu niste sigurno dosli kolima tu pogotovo tom uniformom, to je pokusaj Bekstva i kraj price sa tobom ja nemam sta da pricam jos mesas IC-OOC pricas na discordu sta da rade :D

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
- Jos se cuje u klipu kako nas psujete Tako da admin koji bude resavao ovo neka poslusa pazljivo klip do kraja.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Jos places? po forumu e moj ti @Petar_Mihajlovski vidi se na klipu da ste u skladistu niste sigurno dosli kolima tu pogotovo tom uniformom, to je pokusaj Bekstva i kraj price sa tobom ja nemam sta da pricam jos mesas IC-OOC pricas na discordu sta da rade :D
to je MG <3

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
- Jos se cuje u klipu kako nas psujete Tako da admin koji bude resavao ovo neka poslusa pazljivo klip do kraja.
ne vidim ja zeleno da sveti da je to ig, na kraju videa kaze jebote. Naspicaj si usi malo bolje :)

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
to je MG <3
Sta je MG? Drugar dobili smo obavestenje da ste hakovali celiju automaski cim prihvatimo imamo marker i krug u kom bi mogli biti, ne znam sta ti nije jasno. Admin ce resi i tjt to

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa tobom je Forum Admin Gemas
Zalba je ODBIJENA!

- Snimak ne sme biti editovan/kropovan. (ODBIJA SE ŽALBA)​

Status
Not open for further replies.

Personalize