PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №386

Status
Not open for further replies.
U

Urossilni

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Urossilni
- Vaš ID
716-722
- ID prekršioca
371-717, 741-053, 832-510
- Vreme prekršaja
05:58 03.01.2026
- Opis situacije
Dlazimo da odbranimo teritoriju i policija se ubacuje u puscanje sto ne sme da radi, uzeo sam ID od 3 policajca ali ih je bilo vise ali se ID ne vidi
- Dokazi
https://youtu.be/ajcM9pJWPsk
- Koju odluku smatrate pravednom
WARN
.

D

Dado Gmb

Gost Prestolnice
Kliper
Igrač
Poštovani,
moj ID je 832-510. Dok smo se kretali ulicom, lica u crvenom su bila malo dalje na putu i već su aktivno pucala.
Pucao sam sa mosta na lice u crvenom koje je pucalo ka nama, a nakon kraćeg vremena pogođen sam od strane igrača ispod mosta. Mislim da je bilo oko 4h ujutru, i da budem iskren, nisam odmah bio svestan šta se tačno dešava.
Hvala na razumevanju.

U

Urossilni

Gost Prestolnice
Igrač
Poštovani,
moj ID je 832-510. Dok smo se kretali ulicom, lica u crvenom su bila malo dalje na putu i već su aktivno pucala.
Pucao sam sa mosta na lice u crvenom koje je pucalo ka nama, a nakon kraćeg vremena pogođen sam od strane igrača ispod mosta. Mislim da je bilo oko 4h ujutru, i da budem iskren, nisam odmah bio svestan šta se tačno dešava.
Hvalana razumevanju.
kolko znam i koliko se vidi zona se desavala u 6h a ne u 4h, ne znam sta ste trazili tu a znate da ne smete, i to nisi samo ti bio nego vas je bilo 3+, jossu dvojica usla u zona a na ivici je bio 1.

D

Dado Gmb

Gost Prestolnice
Kliper
Igrač
832-510 Tvrdim da nisam ušao u vašu zonu i da za to ne postoji osnov.Prema zakonu, nisam ulazio u vašu zonu. Sa druge strane, vinste se nalazili na javnoj površini (putu) i koristili vatreno oružje protiv policije, čime ste sami izvršili prekršaj. S obzirom na to, odgovornost se ne može pripisati nama.Hvala

D

Dado Gmb

Gost Prestolnice
Kliper
Igrač
832-510 Tvrdim da nisam ušao u vašu zonu i da za to ne postoji osnov.Prema zakonu, nisam ulazio u vašu zonu. Sa druge strane, vi ste se nalazili na javnoj površini (putu) i koristili vatreno oružje protiv policije, čime ste sami izvršili prekršaj. S obzirom na to, odgovornost se ne može pripisati nama.Hvala

U

Urossilni

Gost Prestolnice
Igrač
832-510 Tvrdim da nisam ušao u vašu zonu i da za to ne postoji osnov.Prema zakonu, nisam ulazio u vašu zonu. Sa druge strane, vinste se nalazili na javnoj površini (putu) i koristili vatreno oružje protiv policije, čime ste sami izvršili prekršaj. S obzirom na to, odgovornost se ne može pripisati nama.hvala
Nije bitno da li si usao ili nisi vi ste stali u toku desavanja zauzimanja teritorije a na snimku se vidi da si ti prvi zapucao na nas sto nisi smeo da uradis. nemoj da se pravdas kad ste svi krivi sto je neko i priznao

D

Dado Gmb

Gost Prestolnice
Kliper
Igrač
Poštovani moja poslednja odbrana pre odluke.

Želim da iznesem svoj stav u vezi sa događajem tokom zauzimanja teritorije:
Moja pozicija i radnja
Tokom incidenta, nalazio sam se na javnom putu, izvan zone teritorije. Nisam ušao u zonu i nisam aktivno učestvovao u zauzimanju teritorije.
Pucao sam samo u samoodbrani, jer su lica u crvenom pucala ka meni i mojim kolegama. Moj cilj je bio da zaštitim sebe i javnu površinu, ne da započnem sukob.
Odluka kolega
Dvoje mojih kolege su ušle u zonu, što predstavlja prekršaj pravila servera. Ja ih nisam pratio unutra niti sam imao nameru da prekršim pravilo.
Policijska pravila i odgovornost
Razumem da policija ne sme da se uključuje u borbu na teritoriji bande, i uvek nastojim da postupam po pravilima.
S obzirom da nisam ušao u zonu i da je pucanje bilo odbrambeno, smatram da mi WARN za ulazak u zonu nije opravdan.
Zaključak
Tražim da se prilikom procene incidenta uzme u obzir:
Moja lokacija izvan zone.
Pucanje u samoodbrani, dok su lica u crvenom započela sukob.
Hvala na razumevanju i fer proceni.

D

Dado Gmb

Gost Prestolnice
Kliper
Igrač

Moja pozicija i radnja
Tokom incidenta, nalazio sam se na javnom putu, izvan zone teritorije. Nisam ušao u zonu i nisam aktivno učestvovao u zauzimanju teritorije.
Pucao sam samo u samoodbrani, jer su lica u crvenom pucala ka meni i mojim kolegama. Moj cilj je bio da zaštitim sebe i javnu površinu, ne da započnem sukob.
Odluka kolega
Dvoje mojih kolege su ušle u zonu, što predstavlja prekršaj pravila servera.Ja ih nisam pratio unutra niti sam imao nameru da prekršim pravilo,oni su relativno novi i nisu namerno to učinili.
Razumem da policija ne sme da se uključuje u borbu na teritoriji bande, i uvek nastojim da postupam po pravilima.
S obzirom da nisam ušao u zonu i da je pucanje bilo odbrambeno, smatram da mi WARN za ulazak u zonu nije opravdan.
Zaključak

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Urose, gledajuci na to da ste vi poznati "Latinicari" da ti kazem nesto ja koji je bio u ilegali isto, u slucaju da se neko od vasih napravi budalom i da umesava jos 3 partiju je odma prekrsetak vase strane jer je zauzimanje zona namenjena 2 familijama a ne 3. Nase kolege su radili sta su bili nauceni odnosno u znaku pucnjave na nima da otpale nazad u samo odbranu, to sto su usli u zonu da, krivica je njihova ali kad malo pregledas stvari vi ste zapoceli stvar (cuje se na video kako bukvalno u auto rafalate). Ako vec hocete da se zalite budite spremni i vi sami da prihvatite kaznu kako sto ce i nase kolege.

U

Urossilni

Gost Prestolnice
Igrač

Moja pozicija i radnja
Odluka kolega
Dvoje mojih kolege su ušle u zonu, što predstavlja prekršaj pravila servera. Ja ih nisam pratio unutra niti sam imao nameru da prekršim pravilo.
Zaključak
Vi ste krivi za to i snosicete odgovornost, ako ne bude nikakva kazna stvarno svaka cast administraciji. Da vi niste prvi zapucali nista nabi bilo jer mi svi znamo da nemate vi sta da trazite na teritorijama. Smatram da trebaju da dobiju kaznu jer se niko od njih trojice nije setio da ne sme na teritorijama da bude uopste, jos su prvi zapucali i normalno da ce mo i mi na vas. Ja zavrsavao sa ovim neka odluci visa sila.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Vi ste krivi za to i snosicete odgovornost, ako ne bude nikakva kazna stvarno svaka cast administraciji. Da vi niste prvi zapucali nista nabi bilo jer mi svi znamo da nemate vi sta da trazite na teritorijama. Smatram da trebaju da dobiju kaznu jer se niko od njih trojice nije setio da ne sme na teritorijama da bude uopste, jos su prvi zapucali i normalno da ce mo i mi na vas. Ja zavrsavao sa ovim neka odluci visa sila.
Sta pricas bre burazeru? Pa pogledaj snimak, jasno se vidi da su zavrsili rutinski stop i da se vracaju na normalnoj patroli i od negde cuju se metci direktiva u automobil (policijski), jesu li oni na vas poceli ili vi njih? PU nikada nece prva pucati dok se ne puca na njih!

U

Urossilni

Gost Prestolnice
Igrač
Urose, gledajuci na to da ste vi poznati "Latinicari" da ti kazem nesto ja koji je bio u ilegali isto, u slucaju da se neko od vasih napravi budalom i da umesava jos 3 partiju je odma prekrsetak vase strane jer je zauzimanje zona namenjena 2 familijama a ne 3. Nase kolege su radili sta su bili nauceni odnosno u znaku pucnjave na nima da otpale nazad u samo odbranu, to sto su usli u zonu da, krivica je njihova ali kad malo pregledas stvari vi ste zapoceli stvar (cuje se na video kako bukvalno u auto rafalate). Ako vec hocete da se zalite budite spremni i vi sami da prihvatite kaznu kako sto ce i nase kolege.
Prvo niko nike pucao na policiju nego smo pucali na teritoriji i oni kad su culi da se neko puca stali su i krenuli oni na nas i mi smo morali da reagujemo jer oni to ne sme da rade i mogli su da nam sjebu sve, na snimku koji je poslao 832-510 se jasno cuje da nije bilo pucano na vozilo policije nego na ljude u teritoriji.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Prvo niko nike pucao na policiju nego smo pucali na teritoriji i oni kad su culi da se neko puca stali su i krenuli oni na nas i mi smo morali da reagujemo jer oni to ne sme da rade i mogli su da nam sjebu sve, na snimku koji je poslao 832-510 se jasno cuje da nije bilo pucano na vozilo policije nego na ljude u teritoriji.
Ja ti kazem ponovo, PU nikad ne puca prvo na nikoga.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Policijska Uprava ce dobiti UPOZORENJE.

Status