PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №395

Status
Not open for further replies.
Boki55

Boki55

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Boki Mangas
- Vaš ID
442-112
- ID prekršioca
PU KOLEKTIVAN
- Vreme prekršaja
Cini mi se da je bilo oko 23:20h tako nesto
- Opis situacije
Kao sto sam bio napisao otisli smo na svadbu lepo se veselili i bila nam je tu prijateljica koja je dosla sa nama.Uletela je policija i upucala devojku koja niti je pucala niti bila nauruzana niti nista usrali su rp cele svadbe jos ubili od svih devojku bez icega nasta lici to.Tako policija izvrsava akcije sta upada i likvidira civile dajte bre nasta ovo lici,ovo ko teroristi.Napisao sam gore sve da se ne ponavljam posle toga sam ja izgoreo jer ne mogu da shvatim da neko mora svaki put da dodje i da sjebe rp…Sve je to moglo lepse i nije bilo potrebe da se hapsi jos je uleteno 100% i bez naloga niti su kontaktirali vlasnika kuce.Svi su bili normalni vecinski moglo je lepo izadjite predajte oruzije svi bih to uradili.Ko god da vodi sve to nema pojma sta radi lepo sam napisao gore bilo kakva pomoc ako je potrebna tu sam i to live po 10h svaki dan pomocicu samo da lici to nasta treba…
- Dokazi
https://vimeo.com/1151470177?fl=pl&fe=sh
- Koju odluku smatrate pravednom
Sto strozija kazna jer ovo je rp server a ja sa njima malo malo imam problem useru na rp i sve aj meni nego i dosta jos ljudi bezveze ako treba i za to dokazi dostavicu i to…
E ovako sa momcima iz PU smo u poslednjih par dana imali vise puta probleme da li postoji lider uopste da li je prisutan ovo ko god ne znam da vodi mora neko da ga podseti da PD nije mafija nego je policija ako je neko normalan prema njima moraju i oni biti normalni a ne nakurceni i ne znam ni ja sta a ljudi mogu da ih jebu i ovako i onako njihovo je da rade svoj posao profesionalno a ne ko izgubljeni da se ne zna ko pije ko placa plus ponasanje ko mafija kad ti pridje ili bilo sta.Ovo je jedan od primera od strane njih kako su ubili devojku koja nije ni bila naruzana ni nista stojala normalno i sve od svih mogucih oni su ubili devojku (koja nam je prijateljica) bez oruzija zato sam ja ispizdeo i poceo da ih napusavam…Mi smo ekipa koja rp pravi pricu i vise puta su dosli i hteli da sjebu obican rp tipa kao ovu svadbu umesto da dodju da podrze sve to ili su mogli normalno da kazu vlasniku kuce e predajte oruzije ne samo da se hapsi sjebi svaki moguci rp.Da li je neko objasnio bilo kome da biti policajac nije pojenta samo da hapsis ljude i da budes nakurcen itd da li visi cinovi imaju pojma uopste ista o rp PD.Ja sam rekao tu sam aktivan sam po 10h svaki dan ako je problem u tome sto neko ne zna nesto tu sam docicu pomocicu da policija lici nasta treba jer je ovo sramota za server ja sam neko ko je dugogodisnji rp igrac i ako nemate nekoga koje sposoban da vodi to docicu za 24h ce liciti sve nasta treba da lici i kako treba da bude bolje je imati 30 policajaca kako treba nego 100 plus nista im niko ne objasni.Ovaj server ima potencijal ali ga ovakvi ljudi kvare i mnogi zbog ovoga gube volju.ili admini treba da rese lepo kako se to resava ili prosto mogu i ja da pocnem da ih kidnapujem i mucim i jebem u zdrav mozak ako pocnem ja i drugice koji vide isto to kod mene na lajvu ako ima potrebe za time nije problem jer ako ce oni meni stalno da se pisaju u rp mogu i ja njima ili menjajte lidera toliko ima ljudi sa znanjem o tome i koji mogu to da izvedu ne samo ja moraju da se sklone ovi sto nemaju blage i sto ih boli ona stvar ili ocekujte da ce biti tako jos jednom ako mi se popisaju po rp nemam nameru stalno da saljem zalbe.Hvala najlepse.
Zajednici nije stalo do mene ali je meni stalo do zajednice i da se pokaze najbolje lice servera to je najbitnije,ljudi su poceli da gube volju bezveze to ne vodi nigde greota bih bilo ovakav potencijal da propadne zasta…

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Postavite duzi snimak od samog pocetka situacije.
Imate rok narednih 12h da postavite duzi video snimak.

Boki55

Boki55

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Postovani ja jedino da uzmem da vam prikazem ceo lajv zato sto pocetak situacije je taj i vidi se na snimku kako ulecu pre toga nema nista a posle toga ima 10 minuta cekanja kako me voze u zatvor sve se vidi na snimku lepo kako je uletela policija na koji nacin kako su postupili sa nasom prijateljicom a i sa mladom mislim sta vam treba jos da se vidi nasta to lici pa pola servera je bilo tamo i znaju sta se desilo o cemu pricamo…
Da ne pominjem sto nose puske i vezuju i mene a i druge ljude to je tek posebna prica.
Vi ako niste svesni sta se tamo desilo i ako vam snimak nije dovoljan jedino ceo lajv da vam pokazem al da ste procitali lepo sta sam napisao i da ste pogledali lepo snimak sve bih videli,sa postovanjem ali nisam za dzabe pisao bio toliko da bih nekoga mrzelo da cita sve je lepo napisano ako ne moze da se shvati zovite ucicemo pokazacu ceo lajv pa gledajte onda lajv jer ne znam sta vam je kratko ovde kad je ovde tacno sta se desilo i uzrok svega.Dodjite kad zelite u pomoc pokazacu vam ceo lajv ali ovo nema smisla sta pricate…

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: posle sagledavanja svih cinjenica i dokaza za ovu situaciju, Policija je bila opravdano na licu mesta i preduzela sve radnje po RP.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom