PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №398

Status
Not open for further replies.
D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Darko Halilovic
- Vaš ID
776-692
- ID prekršioca
868-688
- Vreme prekršaja
10:06
- Opis situacije
Sve sam rekao vec
- Dokazi
Forum | Žalba na igrača | №395
- Koju odluku smatrate pravednom
Kazniti ga da se opameti dobro
Kao sto vidite sa snimka ubijam coveka jer je u toku kraz bio nakon toga se zalece doticni gospodin Stipe i gazi me jer drugacije je nesposoban da ubije coveka najstrozija kazna za ovakve ne ljude

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
StipeHrvatovic

StipeHrvatovic

Batonga
Igrač
i ti se budis u bolnici i govoris kolegi kako ces me okaciti? kako se sjecas toga? meni pricas nesto smradino

StipeHrvatovic

StipeHrvatovic

Batonga
Igrač
i ti se budis u bolnici i govoris kolegi kako ces me okaciti? kako se sjecas toga? meni pricas nesto smradino
i jos pojma nemas ko je u autu krenio si prvi da pucas, kao drugo nista ti nisam krivo napravio udario te jer si poceo pucati bez razloga i ubio te jer si mentol koji misli da zna pucat.. i 3 ono u bolnici koje ce biti objavito cim dobijem kaznu iako ne vidim sta sam prekrsio nego sam ti! nauci da igras

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
i jos pojma nemas ko je u autu krenio si prvi da pucas, kao drugo nista ti nisam krivo napravio udario te jer si poceo pucati bez razloga i ubio te jer si mentol koji misli da zna pucat.. i 3 ono u bolnici koje ce biti objavito cim dobijem kaznu iako ne vidim sta sam prekrsio nego sam ti! nauci da igras
Prva stvar VREDJANJE na forumu je zabranjeno al to ce resiti administracija, kao drugo vidi se da sam na krazu ako imalo imas mozga sta ti trazis tu ispred kamiona za koji se ratuje u tom momentu, kao trece VDM si uradio jer drugacije ne umes da pucas nego da prekrsis pravilo pa onda da ubijes coveka... Tako da razmisli sta pises ovde jer krsis pravila ja nisam nista prekrsio jer sam pucao tu gde je bio kamion....

StipeHrvatovic

StipeHrvatovic

Batonga
Igrač
Prva stvar VREDJANJE na forumu je zabranjeno al to ce resiti administracija, kao drugo vidi se da sam na krazu ako imalo imas mozga sta ti trazis tu ispred kamiona za koji se ratuje u tom momentu, kao trece VDM si uradio jer drugacije ne umes da pucas nego da prekrsis pravilo pa onda da ubijes coveka... Tako da razmisli sta pises ovde jer krsis pravila ja nisam nista prekrsio jer sam pucao tu gde je bio kamion....
Pa pricaj ti sta oces puco si prvi na mene ja sam bio npr obican prolaznik u svom autu kojeg si krenuo pucat bez ikakvog razloga tako da poklopi se usima i suti. Sretno ti bilo vidimo se sljedeci put✌️🫡

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Pa pricaj ti sta oces puco si prvi na mene ja sam bio npr obican prolaznik u svom autu kojeg si krenuo pucat bez ikakvog razloga tako da poklopi se usima i suti. Sretno ti bilo vidimo se sljedeci put✌️🫡
Sta trazis na krazu ispred kamiona u to vreme ako si slucajni prolaznik zasto nisi stao kad si me zgazio i rekao prolazim samo malo cudno.....

StipeHrvatovic

StipeHrvatovic

Batonga
Igrač
Sta trazis na krazu ispred kamiona u to vreme ako si slucajni prolaznik zasto nisi stao kad si me zgazio i rekao prolazim samo malo cudno.....
Samo malo zasto bi ja stao kad si ti poceo prvi pucat? Sta pricas gluposti? Sretno reko sam vidimo se opet🫡

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Samo malo zasto bi ja stao kad si ti poceo prvi pucat? Sta pricas gluposti? Sretno reko sam vidimo se opet🫡
Da da bas ti nisi hteo tu da se pucas vidi se pogotovo sa MG slucajni prolaznik izadje i puca samo tako i gazi ljude

StipeHrvatovic

StipeHrvatovic

Batonga
Igrač
vidis da ne znas ni s cime sam te ubio ahahah... daj brate lagan si reko sam srest cemo se opet sigurno ne sekiraj se ;) sta god da bilo

StipeHrvatovic

StipeHrvatovic

Batonga
Igrač
aj pisite admini demogran samo da ovom momku bude bolje vidi te da mu je zao sto je neko bolji od njega a ja i on cemo se sresti bez auta iduci puta ;)

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
aj pisite admini demogran samo da ovom momku bude bolje vidi te da mu je zao sto je neko bolji od njega a ja i on cemo se sresti bez auta iduci puta ;)
xD

P

Prle Matori

Gost Prestolnice
Igrač
Sta je ovo ljudi moji kakvi su ovo modovi i grafika zar server nije BMRP a ne BMDM server.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.

Igrač pod ID-em 868-688 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.13.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom