G
Goran Tinda
Gost Prestolnice
Kliper
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Goran Tinda
- - Vaš ID
- 909-272
- - ID prekršioca
- Konoba i Vozdovac , od ID imam od lika koji je dosao sa ledja 132-358
- - Vreme prekršaja
- 08.01 00:48
- - Opis situacije
- Na poziv Vojske , uputili smo se u pomoc kod Objekta 7, gde smo po pravilima napravili blokade sa obe strane i sve ljude povukli iza vozila blokade na put.Oni su izasli sa vozilima i mi smo cekali da prvi zapucaju kao sto je pravilo.Oni su poceli da idu van puteva sa svih strana i bukvalno nas okruzili, sa strana i sa ledja.Na snimku se sve vidi lepo kako mi nase ljude upucujemo nazad a oni jos dolaze kao pricaju da tako mora a oni ne postuiju.Koja je fora da mi ispostujemo sve na max a oni nista. Pa nismo mi dosli na streljanje ovde da vi izadjete kao pravi , niko da vas ne puca dok se vi ne spremite, dodjete nam sa strane iza kamenja i na brda i jos sa ledja.Najgore u svemu je sto to rade najvisi cinovi kod njih , ne neki novi koju su tu tek usli pa nisu upuceni pa napravili gresku. Ovo se stalno desava i mislim da nema vise smisla. Ako je pravilo za nas, neka bude za sve.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Najstrozije posto nije pogresio jedan , ili mladji clan koji je nov , nego najvisi i bas oni sto misle da znaju sve kako treba i nama pricaju a oni se ne drze toga
Zalba na organizacije