PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №472

Status
Not open for further replies.
D

Dusan Smotrić

Gost Prestolnice
Media Partner 1
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Dusan Smotric
- Vaš ID
993-951
- ID prekršioca
910 102 i jos neki sto pucaju
- Vreme prekršaja
01:26 16.1
- Opis situacije
Zelena familija po imenu Grove street families Krse pravila zone i vidi se da me je jedan ubio i drugi jos uvek puca sa istog mesta pogledajte pazljivo snimak i skontacete
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lVa3pBEWkLTVJ6Ly5?invite=cr-MSx0bkksNDU5NzAwNDMx&v=14
- Koju odluku smatrate pravednom
Da se familija kazni zato sto im nije prvi put da ovo rade a nece im biti ni posledni sigurno.
na zoni brod morski jez ne sme da se puca od iza i familija po imenu grove street families to nepostuju jasno se vidi na snimku da to prave i da sam ja mrtav i da jos uvek puca lik od tamo

Luka Jovanovic

Luka Jovanovic

Batonga
Igrač
video snimak ne pokazuje da te on ubio odatle mogo je da od sina ubije ili bilo gde

D

dakikawasakii

Gost Prestolnice
Igrač
E ovako da se javim ja na ovaj snimak , kao sto mi je admin Nikola rekao teritorija moze da se brani odakle god samo da nije na visoj nadmorskoj visini tako da po pravilu tu sme da se puca kako je meni receno. Ako je vec tako receno sto ja nebi pucao odatle ?

S

spajkela

Gost Prestolnice
Igrač
ako moze neko da mi kaze koje pravilo govori da nesme odatle da se puca

baka

baka

Batonga
Igrač
ne smije te se zadrzavat na putu mozete metak dva opalit i idete prema zoni, a ne campanje na put !
bar ja tako mislim i receno mi je tako imate vise zalbi koje su odbijene a istuu gresku pravite, a korumpirani admini me ne zanimaju.

baka

baka

Batonga
Igrač
ako smije da se ovo radi pravilla i zone ne valjaju jer se ovjek ne moze sakrit XD

A

Aleksa Savic

Gost Prestolnice
Igrač
na zoni brod morski jez ne sme da se puca od iza i familija po imenu grove street families to nepostuju jasno se vidi na snimku da to prave i da sam ja mrtav i da jos uvek puca lik od tamo
Jebi ga mnogo smo jaki znam

A

Aleksa Savic

Gost Prestolnice
Igrač
ne smije te se zadrzavat na putu mozete metak dva opalit i idete prema zoni, a ne campanje na put !
bar ja tako mislim i receno mi je tako imate vise zalbi koje su odbijene a istuu gresku pravite, a korumpirani admini me ne zanimaju.
Pametan si ti isk

baka

baka

Batonga
Igrač
Jebi ga mnogo smo jaki znam
Ako mislis da mene mozes da isprovociras grdno se varas to ste vidjeli i in game kad prestanes da sisas sisu javi se.A admini sto pustaju da pisete ovdje svasta to je njihov posa rade li ga ne rade ne zanima me opet .poz

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Zabranjeno je koristiti teško dostupne krovove, pozicija igraca na snimku nije protiv pravila.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom